Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ördöggel aláírnád ezt a...

Ördöggel aláírnád ezt a szerződést?

Figyelt kérdés

Idézet:

"Lucifer, azaz Sátán jóváhagyásával elfogadjuk azt az egyességet, amelyet X (szerződő) kötött velünk, amiért cserébe ellenállhatatlan vonzerőt, minden elképzelhető rangot, kitüntetést, szórakozást, gazdagságot, egészséget ígérünk neki. Minden harmadik nap paráználkodni fog, mámortól nem tud majd szabadulni. E szerződés ereje félszáz éven át minden földi örömben ki fogja élvezni, az után eljön a mi birodalmunkba, hogy együtt gyalázzuk Istent. Szerződő elfogadja Lucifert mesterének és legfőbb urának, naponta háromszor elmond érte hálával egy imát hódolat jeléül. Amennyiben ezt elfelejtené a mámortól, úgy élete, ami amúgy is mai naptól Luciferé, azonnal véget érhet, kivéve, ha olyan gonosz tettet hajt végre, mely legfőbb Urának kedves. Szerződő lemond minden Isten szolgálójáról."

2015. máj. 29. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Te egy beteg ember vagy! Orvoshoz menj, mielőtt ilyet teszel. Pszichiáterhez, mert nyilván családi okok, régebbi traumák, amiket nem dolgoztál fel, ezt hozzák ki rajtad.

Így adod le, beleveted magad mindenféle....

2015. máj. 29. 19:32
 32/87 anonim ***** válasza:
Én nem írnám alá, már abból az okból sem, mert nem vagyok hajlandó mást elfogadni úrnak, feljebbvalónak magamnál. Még Istent se fogadom el, nemhogy a sátánt, és ezt most tök komolyan mondom! Ígérni én is tudok bármit, nem nagy cucc. :P
2015. máj. 29. 19:33
 33/87 anonim ***** válasza:

"Olyan hormonális ajándékot kap, hogy gyönyörű mámora lesz három naponta, úgy, hogy mámortól nem tud szabadulni"

:DD Ha jól tudom van ilyen női betegség úgy hívják, hogy PSAS, de állítólag nem örülnek neki a betegek, nézd meg: [link]

2015. máj. 29. 19:39
 34/87 anonim ***** válasza:
Egyébként én nem hallottam erről a szerződésről, sőt az interneten sincs fent, akkor honnan szedted? A kisujjadból szívtad ki? A szépség pedig relatív, és nincs szükségünk ilyen szerződésre, hogy három naponta paráználkodjunk, még imát sem kell mormolni, ehhez mit szólsz?
2015. máj. 29. 19:53
 35/87 A kérdező kommentje:
Először is nyugodjunk meg. Köszönöm, hogy egyesek aggódnak a boldogságom miatt. Forrást meg megjelöltem előző válaszokban. Benne van a testi egészség is a szerződésben. Szó szerint nincs ugyanez, csak tartalmilag(ha hosszú lenne a szerződés senki nem olvasná el, hosszú rizsa van Jézus Krisztusról, beazonosítva ki ő). Ott előbb van a szerződő felajánlása és utólag az amit az ördögnek kell betartania.
2015. máj. 29. 20:02
 36/87 anonim ***** válasza:
31%

#35 Én mindig nyugodt vagyok, viszont a #31-es kommentelő nevében nem tudok beszélni. xdd

Igazából én szánom azokat, akik ezt komolyan tudják venni, meg azokat is, akik ilyen szekta baromságokat olvasnak. Teszek Lucifer Nagyúrra, még a cipőm sarkát se csókolhatná meg, és ha nem tetszik neki valami mondd, hogy reklamáljon nálam, de istenemre mondom, hogy úgy szájba verem, hogy a fogai körmérkőzést fognak játszani a bennmaradásért!

2015. máj. 29. 20:23
 37/87 A kérdező kommentje:

Csak vezéreljen a szeretet, igazad van. :) Ne izgasd fel magad. Az egész játék, csak véresen komoly. Nagyon figyelj pubi arra, hogy kit érzel szánalmasnak, nehogy aztán magadat ismerd fel! Csak azt vagy képes érzékelni a világból, ami benned van. Például hogyan tudnád valakire azt mondani, hogy okos, ha némileg nincs meg benned? (Persze lehet ugyanolyan hülye mint te mások szemében, csak te nem tudsz róla)

Neked már annyi, nem kell szerződést kötnöd, nincs mit már eladnod...az ördög üzeni ezt NEKED.

2015. máj. 29. 21:06
 38/87 anonim ***** válasza:

31 vagyok:

Azt hiszem igazat írtam. Nem tévedtem. Most már jól látom.

Nézd kérdező, én nagyon sajnállak téged. Nem tudom, hogy milyen családon belüli lelki, vagy testi fájdalom ért téged, vagy milyen kirekesztettség, trauma, de annyit azonban be kellene ismerned, hogy bajok vannak nálad.

Ha felkeresnél egy jó pszichiátert, nem küldene el. Hónapok alatt ki lehetne téged kezelni.

Ezt nem véletlenül írom, ugyanis nagyon sok lap került már a kezembe ilyen esetekről, mint a tiéd.

Jobbulást!

2015. máj. 29. 21:11
 39/87 A kérdező kommentje:

Én is pszichiáter orvos vagyok....

Na csak vicc, ahogy te sem vagy az.

Pszichiáter is az ördögnek ügyködik, kreált pszichikai betegségekre(nem mutatható ki semmilyen laborral) ad olyan kémiai gyógyszert, ami nem csak az emberi elmét, de a testet is befolyásolja hátrányosan. Mindenkinek vannak problémái, erre van ez a szerződés.

2015. máj. 29. 21:21
 40/87 anonim ***** válasza:
57%

#37-es választ nekem írtam? :o

Tényleg valami fogyatékos lehetsz, de ha legalább értelmeset tudnál írni nem pedig halandzsákat, akkor még komolyan is tudnám venni az okádásod, de ne félj, majd előkészítek neked egy hányózacskót!

"Én is pszichiáter orvos vagyok...."

És hol diplomáztál le, a gyakori kérdéseken? Biztos te vagy az a pszichiátriai beteg, aki pszichiáternek hisz magad. Sátán nem létezik, csak a primitíveknél, akik még mindig a középkorban élnek. Ezt pedig a legtöbb pszichiáter tudja, kivéve a pszichiátriai betegeket. Szánalmas, hogy még a 21. században van ilyen! xdd

Na látod én is tudok okádni. ;)

2015. máj. 29. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!