Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért lehetnek ezek? Mit...

Miért lehetnek ezek? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Nemrég meghalt az egyik ismerősöm.Előtte 1 hónappal pedig azt álmodtam hogy állok egy sírnál kezemben fehér szegfű és sírok.Majd ezt az ismerősömet elvitte a mentő.Folytatódott tovább...Azt álmodtam hogy egy fekete ruhásokkal teli teremben állok.Majd az ismerősöm halála előtt egy héttel a következőt álmodtam.:A háza előtt állok és a szobájában ég a villany én belátok és a szobája falára van kitéve a gyászértesítője.Majd szaladok a templomba mert érte van mise.Majd később azt álmodtam beszélgetek ezzel az ismerősömmel.Majd a beszélgetés végén közli hogy majd még látjuk egymást de neki már el kell mennie.Másnap este valóban meghalt.Miért álmodtam ez így végig?

Volt olyan hogy azt álmodtam hogy egy általam csak látásból ismert embert ellöknek a kutyák és az úgy elesik hogy meghal.Másnap reggel hallom az az ember tényleg meghalt.És mint kiderül tényleg úgy ahogyan megálmodtam.

Az is előszokott fordulni hogy megálmodom hogy pl.1 éven belül hol leszek és kikkel.És mindig úgy és akkor történik ahogyan álmodom.Kicsit megterhelő nekem.De miért van ez??

Ez kb.5 éves korom óta van.Mikor lázgörcsöt kaptam és megjelent előttem egy fekete és egy fehér ruhás alak.Akik veszekedtek.És a fehér ruhás alak mellém ült és azt mondta vigyázz rám.Sokat álmodtam azzal a fehér ruhás fiatal lánnyal.És ma találtam egy 16 éves rokonomról képet aki pont úgy nézett ki mint az én ''angyalom,,.Erről a lányról sose beszéltek nekem és sose láttam nem tudom miért őt láttam mikor lázgörcsöt kaptam.Mint kiderült ma:. Ő egy 16 éves rokonlány volt aki 16 évesen halt meg.

A másik érdekes hogy 5 éves koromban halt meg a nagymamám,néném,dédnagyanyám.Láttam őket 5 évesen éber állapotban hajnal tájban.Akinek koporsós temetése volt őket testben láttam úgy mintha élnének.Akit hamvasztottak azt úgy láttam mintha a teste ki lenne vetítve a falra.

Anyukám szerint valami látnoki tehetség kezdete ez.És kellene ezt fejleszteni.Én nem tudom.Más vagyok mint a többi ember.Hamar elsírom magam és mindent megérzek.

Ti mit gondoltok? Tudtok erről cikket,oldalt vagy bármit?

20/L

2015. máj. 29. 04:46
 1/2 anonim válasza:
44%
Ilyen velem is sokszor elofordult. De én altalaban 10perccel vagy par perccel elore latom meg mi tortenik. Nem egy karambolt úsztunk meg igy anyaekkal stb. Ettol ne félj es fejleszd a képességed :) en nagyon féltem az elejen tole de mar nemigazán.
2015. máj. 29. 10:36
 2/2 Legoman ***** válasza:

A képesség neve, amit használsz Syncropathy.

Annyit tesz, hogy érzékeli az illető valaminek/valakinek a halálát.

Találd ki, hogyan tudnád ezt magad és mások javára fordítani, mert ezáltal sok embert menthetsz meg egy balesettől akár. Ha az illetőnek muszáj meghalnia, akkor úgy is meghal.

Mégegyszer, akkor:

A feladatod:

Találd meg annak a módját hogyan segíthetnél eme képesség használatával másokon. Bízz magadban, és fogadd el mások válaszát, de ha segíteni akarsz valakinek, és ő nem hisz neked és nem akarja, hogy segíts, akkor ne segíts neki. Ha majd találkozol vele valamikor, majd elmondhatod neki, hogy én megmondtam. :)

A lényeg, hogy nem kell erről minden embernek tudnia, ugyanis ezt te magad nem tudod előidézni, és ne is akard előidézni, mert csökkenne a magadba vetett hited. Csak folytasd amit eddig is, és ne foglalkozz a válaszommal, hogy mi is ez. :)

2015. máj. 29. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!