Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról a kinyilat...

Mit gondoltok arról a kinyilatkoztatásról, hogy:"soha ne fázz, mert a pokol tüze felmelegít! "?

Figyelt kérdés

Régebben amikor még tojás voltam, szüleimmel utaztunk a vonaton. Akkor még nagyon életvidám kis gyerek voltam és nem az a csöndes típus stb. Egyszer egy részeg idegen albínóval is összehaverkodtunk. (meg piciként alkoholista is akartam lenni, de most ez nem számít, mert nem ez a téma).

Sajnos már csak arra emlékszem, hogy mellettünk nem messze ült egy ember, aki hirtelen titokzatos módon eltávozott és többé nem jött vissza. (már arra sem emlékszem, hogy leszállt-e a vonatról vagy valami hasonló).

A lényeg, hogy ott hagyott vagy felejtett egy könyvet nyitva, amibe beleolvastam.

Ez a mondat maradt meg bennem. Illetve volt még valami a csonkításról, de nem volt időm jobban megnézni.

Szóval az érdekelne, hogy valakinek nem ismerős ez a mondat? Hol tudnék rátalálni?

Vannak még furcsa dolgok, azok már túl személyesek volnának.

Ha az embert nem is, a könyvet vagy a kódot valaki felismeri?

2015. máj. 9. 00:20
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
"Bizony mondom néktek, sok az ostoba ember, kiknek kérdésük is ostoba, és nekik egyesével mind a [cenzúra]." Tibor könyve 3.14
2015. máj. 9. 00:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"kinyilatkoztatásról"

Ez egy hangzatosnak szánt mondat egy könyvben :)

"aki hirtelen titokzatos módon eltávozott "

Meghalt? Eltávozni az élők sorából szoktak :)

2015. máj. 9. 00:39
 3/10 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy kiugrott a vonatból. Csak a hirtelenség rémlik és az, hogy nem volt sok idő utána már. Vagy az is lehet, hogy a wc-be ment és ott maradt...A lényeg, hogy eltűnt nyomtalanul, örökre. (bár ki tudja, talán még most is figyel).

Amúgy emlékszem egy nyitott ajtóra is, mikor zakatolt a gőzös (na jó nem gőzös). Bár szerintem az máskor volt, nem akkor. Akkor még eszem ágába sem lett volna kiugrani rajta. Meg sem fordult a fejemben ilyesmi. Nem is értettem az öngyilkos embereket...

Bár akkor még a halálról és más nézeteim voltak, és a szörnyektől sem féltem. (nem mintha most így lenne).

Néha mikor erre a mondatra gondolok, úgy érzem nem fázom többet.:D (ez csak fa vicc volt).

De tényleg érdekel, hogy milyen könyv lehetett.

Gondoltam hátha itt jobban felismeri valaki.

2015. máj. 9. 00:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Meg egyébként is érdekel, hogy a mondat tartalma hogyan érint benneteket :D
2015. máj. 9. 00:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Luciferi!

EZt a kamukérdést harangoztad be egy másik topikban?

:) Te is a trollok ösvényére lépsz?

2015. máj. 9. 01:05
 6/10 anonim ***** válasza:
2015. máj. 9. 01:09
 7/10 A kérdező kommentje:

A hidegről meg a melegről nem tudott nem ez eszembe jutni :D

Bár imádok fázni nyáron, amikor süt a nap és éget.:P

2015. máj. 9. 01:10
 8/10 VaTa94 ***** válasza:
49%
Honnan vesszük, hogy a pokolba meleg van? honnan vesszük, hogy ott tűz ég? honnan vesszük, hogy létezik a pokol?
2015. máj. 9. 10:23
 9/10 Missi_Key ***** válasza:
ha egy könyvben láttad akkor csak simán google-zd meg.
2015. máj. 16. 14:06
 10/10 A kérdező kommentje:
A gugliban nem leltem:(
2015. máj. 17. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!