Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » éberálom/lucid dreaming?

Missi_Key kérdése:

éberálom/lucid dreaming?

Figyelt kérdés
tud valaki valamilyen egy alkalmas, pszichológiai/mágikus/rituális/agykontroll/bármi módszert, amitől első próbálkozásra éber álmodhatok?

2015. máj. 26. 19:26
 1/3 A kérdező kommentje:

hozzá kell tennem, nekem kissé olyan mintha a tudatalattim letiltaná a tudatomat az álmokból..

egyszer jöttem rá álmomban hogy álmodom, de akkor sem a tudatom volt jelen, vagyis nem azt tettem amit akkor tennék ha valóban egy olyan helyzetben lennék, vagy ha valóban rájönnék hogy álmodom..hanem csak álmodtam tovább..

2015. máj. 26. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Helyesbítek! :) Ha álom közbe tudatánál van az ember , akkor tudatodsan álmodik.Ehhez nem kell nagy felhajtás , mert ezt mindenki meg tudja csinálni.Elmagyarázni így nem tudom , mert hosszú lenne , de küldök pár oldalt , ahol részletesen írnak róla?

1. [link]

-amondó vagyok , hogyha ezt itt mind betartod és RENDSZERESEN és JÓL csinálod akkor a tudatos álmodás már nekem kapásból fog menni.

2. [link]

-itt tesztek vannak , amik nagyon hasznosak , mert így könnyebben tudsz tudatosan álmodni ha elvégzed őket.Persze azt válaszd ki , amelyik neked jobban tetszik.

3. [link]

Most csak ezeket küldöm el , de ha kérdésed van ill. még beszélgetni akarsz róla akkor írj nyugodtan. :)

2015. máj. 31. 08:17
 3/3 anonim ***** válasza:
U.i: Bocsi a hibákért , telóról vagyok :D
2015. máj. 31. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!