Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek sikerült? :D

Szerintetek sikerült? :D

Figyelt kérdés

Elektrokinézist elkezdtem ma gyakorolni, és leültem meditálni 10 percre, és megpróbáltam hallani a kisüléseket, az elektromosság hangját, és azt érezni is.

Ezt 10 percig csináltam, és valóban éreztem is, és a kisüléseket is hallottam. Utána mikor felálltam onnan rá egy percre elkezdtem érezni mindenhol a kisüléseket, és az ujjaim, a kezem le volt zsibbadva, és hogy ráz a pólóm is, és már egy 7-8 perce a testemen mindenhol érzem azt, hogy folyamatosan ráz valami. De persze most már kezd elmúlni, már annyira nem ráz. :)

2015. máj. 25. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen elektromos hangot hallottál?
2015. máj. 25. 16:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Pattogásokat, kisüléseket.
2015. máj. 25. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
És miből?
2015. máj. 25. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
igen sikerült ne kérdezd hogy honnan tudom de vigyázz vele ha vízbe használod belehalsz és ezt védelmire mondom.
2015. máj. 25. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondhatnám, hogy sokmindent el lehet játszani az aggyal és a testtel (pl. erős meditáció,holotróp légzés,LSD), de akkor csak leszavaznának. Szkeptikus vagyok, mert a tested nem fog magától az energiától így feltöltődni, maximum ha bekapcsolt képcsöves tévé mellett meditálsz.
2015. máj. 25. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
*De ha érezted, akkor sikerült. Elektrokinézisben én nem hiszek, viszont ettől független óriási szellemi teljesítmény 10 perc meditációval idáig eljutni, szóval gratulálok.
2015. máj. 25. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, ezek az első lépések az elsajátításában.:)

Csináld meg ezt újra, ha ez megvan rakd oda egy tv-hez a tenyered, ha sikeres volt akkor élesebb lesz a kép.

Gratulálok.

Viszont azzal tényleg vigyázz hogy ilyenkor ne kerülj víz közelbe, mert túltöltődik a tested elektromossággal.

És ha vízzel érintkezel akkor elég látványos kisülést tapasztalhatsz..:D

2015. máj. 25. 23:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a jó tanácsokat! :)
2015. máj. 26. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!