A négy fő elem közül (tűz, víz, föld, levegő) melyik a kedvencetek, és miért?
Figyelt kérdés
2015. máj. 17. 21:01
1/20 anonim válasza:
Nem az számít, hogy melyik a kedvenc. Hanem az, hogy hogyan használod. Nem tudok dönteni, mert összest több oldalról lehet megközelíteni.
2/20 piriiiii válasza:
Én sem tudnék dönteni. Mindegyikre szükség van.
Imádom a vizet, elvégre az élet abból ered.
Imádok kifeküdni a földre és érezni a talajt magam alatt.
Szeretem a friss levegőt, az illatokat...
A tűz is fontos része a világnak.
Nem lehet ezeket szétszedni.
3/20 anonim válasza:
Nekem a fű, mert attól be lehet tépni!
5/20 anonim válasza:
Tűz, nem tudom, miért, vonz. (Amúgyis Tűz-Sárkány vagyok a kínai horoszkóp szerint...)
6/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
Levegő. Könnyed, fürge és talán a legsokoldalúbb. Talán még a vítz, amire hasonló dolgok igazak.
9/20 anonim válasza:
Víz. A sör és bor nagy része víz. A mellek nagy része is víz. A farkam nagy része is víz. És mikor a víztartalma megnő, csak jobb lesz. Egyértelmű.
10/20 anonim válasza:
Az ember szárazföldi lény, tehát inkább a földet részesíteném előnyben (Sétálni jobb mint repülni vagy úszni) de egyik elem sem elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!