Szellemgyógyászatban van már valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Sziasztok,szeretném kérni olyanok tapasztalatát akik elvégezték a szellemgyógyászatot,én is szeretném elvégezni és nem sokára kezdem az 1 es tanfolyamot...
légyszíves csak olyanok írjanak akiknek van már tapasztalata.
2015. ápr. 24. 11:29
1/31 anonim válasza:
Igen, van benne tapasztalatom. A szellemgyógyászat nem működik. Semmi sincs mögötte, nem más, mint egy újabb jól hangzó baromság, amit el lehet adni az ezotériára fogékonyaknak. Jobban jársz, ha nem vesződsz vele, bár placebónak jó.
2/31 anonim válasza:
Tehát az olyan értelmes lények, akik óvnának attól, hogy butaságra adj ki pénzt, az nem érdekel?
3/31 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a negatív komment,én akkor is megcsinálom,engem csak az érdekel hogy aki már megcsinálta a tanfolyamot mit tapasztalt...
2015. ápr. 24. 11:52
4/31 anonim válasza:
Olyan nagy sok válaszra ne nagyon számíts akkor.
5/31 anonim válasza:
Mármint a szellemeknek orvosra van szükségük '"gyógyászatra" számodra ez nem irracionális? Mennyire lehetsz te kétségbe eset?
6/31 anonim válasza:
nezd, ha te minden aron hinni AKARSZ, akkor minek irtad ki a kerdest?
7/31 A kérdező kommentje:
Kétségbeesett hálistennek semennyire,én nagyon is optimista vagyok,és nagyon boldog hogy megcsinálom majd a tanfolyamot semmilyen negatív nem tud lehúzni bízok magamban és a célomat elfogom érni,én ilyen küzdő típus vagyok..
2015. ápr. 24. 12:11
8/31 anonim válasza:
Hát igen. Van akik átmásznak a magas kerítésen. Mások belépnek a nyitott kapun.
9/31 A kérdező kommentje:
Én csak tapasztalatokat gyűjtök,hátha van aki ebben dolgozik,minden ilyen téma érdekel.
2015. ápr. 24. 12:15
10/31 anonim válasza:
Michael Schumacher is próbálta egy magyar szellemgyógyász visszahozni a kómából, ha sikerült volna már tudná az egész világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!