Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Villás Béla Kadaceus Kundalini...

Villás Béla Kadaceus Kundalini tanfolyamára megy valaki vagy volt ilyenen? Mit tudsz a kundaliniről mondani?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 20. 15:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

Már bocs de először olvass a dolgok után mielőtt még azt mondod egy mesterre hogy üres szavakkal dobálózik... a Kundalíni felébresztése több év vagy év tized alatt következik be és akkor is lehet hogy csak pár lépcsőfokot fogsz előre lépni és nem felvezeted teljesen az útján.

A Kundalíni tényleg veszélyes, de ha majd öntudatlanul fogsz fetrengeni vagy semmi sem fog történni akkor majd rájössz. :)

2015. ápr. 20. 22:04
 12/23 A kérdező kommentje:
Idézőjelbe tettem a mester kifejezést. Köszi a jókívánságodat. Nincs kőbe vésve az idő, hogy kötelező évtizednek lennie, ez nem jelenti azt, hogy lenézek bármit is, csak nem tartom kötelezőnek azokat a szarságokat amiket egyesek mondanak. Tapasztaltam meg érdekes dolgokat, hogy ne ijedjek meg az árnyékomtól.
2015. ápr. 20. 22:21
 13/23 esopus ***** válasza:
Szarságokat?
2015. ápr. 20. 22:30
 14/23 A kérdező kommentje:
Igen azt. :) Viszont nagyon jó termőtalaj lehet. Minden agymenés, ami mögött nincs is tapasztalat. Szerintem minden gondolat egy gond, benne van a szóban. Ha azt mondom, hogy valami kártékony az csak abban az esetben van úgy, ha ugyanazokkal a hibákkal teszem. Nem lehet a témához úgy hozzá állni, hogy ettől és attól féljek, mert fetrengek az eszméletvesztéstől és hasonlók. Most erre meditáljak rá? Persze még le se lett fixálva, hogy mi a cél a kundalínivel. Mindenről lehet információt adni, biztonságos használati utasítást. Egyszerűen érzem, hogy aki tudja, hogy mit csinál az rövidebb idő alatt megtudja tanítani, még akkor is, ha ő maga évtizedek alatt sajátította el.
2015. ápr. 20. 23:59
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező! A cél, a nirvána elérése, a valódi megvilágosodás! Majd amikor azt érzed a mélymeditáció alkalmával, hogy EGY vagy a növényekkel, az állatokkal, a kővel, a vízzel, az emberekkel, és EGY vagy Istennel, mert felfedezed, hogy minden EGY körülötted, na akkor világosodtál meg! Ez a minden EGY azt jelenti, hogy az univerzum minden része, élő és élettelen dolga, az energia által mindnyájan össze vagyunk kötve egymással! A Nirvánában nincs olyan, hogy te, vagy én, nincs individuum, mindent EGY-nek fogsz érezni önmagaddal. Én még nem értem el ezt az állapotot, de erre törekszem. Neked is sok sikert hozzá!
2015. ápr. 21. 08:43
 16/23 A kérdező kommentje:

Bizonyos növényekkel is sikerült elérnem ezt, nirvána nem felemelő érzés, se nem rossz, hanem semleges. Olyan mint a hullámvasút közepe. Szerelmes vagyok az a teteje, elhagynak az az alja mondjuk.

Az, hogy ki mit ír csak akkor érdekes, ha az érzéseiről is beszél. Végső célban egyetértenek a források, viszont odáig vezető útban különböznek. Szakaszokban és abban, hogy hogyan lehet gyógyulni szintén.

2015. ápr. 21. 09:00
 17/23 anonim ***** válasza:
46%
Kezdetnek jó a növény, hogy megismerd, miről van szó, de ne szokj rá, jobb, ha saját magad tanulod meg az irányítást önmagad fölött, és akkor nem érzel hullámvasút érzést, hanem folyamatosan meg tudsz maradni a nírvánában. Az, hogy ki hogyan éri el, ez technika kérdése, persze itt is vannak hosszabb útvonalak, meg rövidebbek, kinek melyik jobb.
2015. ápr. 21. 09:42
 18/23 A kérdező kommentje:

Külföldön próbáltam az ayahuascat, salviát, erről van szó, nem olyan, amiért általában megőrülnének, hogy újra mindenáron...nem partydrog. Inkább nirvánában salvia segített, amikor rágcsáltam sokat kb. 50 grammot. (Folyamatos hatás). Olyan volt, mintha a növény teste szólna és elmondott pár dolgot, majd megmutatta, milyen isten helyében lenni. Meglepő, de nem jó.

Azóta nem kell növény, mert emlékszem mindenre és egy pillanat alatt újra érzem. Ilyen egyszerű.

2015. ápr. 21. 10:28
 19/23 anonim ***** válasza:
27%
Érdekes lehetett. Ez is egy próba. :)
2015. ápr. 21. 10:29
 20/23 A kérdező kommentje:

Vajon aki csak azt mondja, hogy évtizedek alatt lehet megtanulni a kundalinit és veszélye, hogy fetrengünk, meghalunk, az vajon évtizedeket foglalkozott vele vagy ért hozzá, meghalt vagy fetrengett?

Maga a nirvánába pár perc eljutni, de nem tudok vele mit kezdeni. Gondolom isteni tudatállapotban nem csak érezni lehet, hanem teremteni is(magunkat, másokat gyógyítani), na ez az apró momentum hiányzik.

Nyilván minden gondolat teremt és az embernek téves gondolatai vannak, ez a része is világos. Tehát ahogy mondtam, mindenkinek akinek gondolatai vannak a kundaliniről az szarság, ha tapasztalata, érzései vannak, az rendben.

Most szombaton lesz ez a Villás dolog. Nem tudom mennyire hiteles, mert "nagyüzem" hangulat is van.

2015. ápr. 21. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!