Villás Béla Kadaceus Kundalini tanfolyamára megy valaki vagy volt ilyenen? Mit tudsz a kundaliniről mondani?
Már bocs de először olvass a dolgok után mielőtt még azt mondod egy mesterre hogy üres szavakkal dobálózik... a Kundalíni felébresztése több év vagy év tized alatt következik be és akkor is lehet hogy csak pár lépcsőfokot fogsz előre lépni és nem felvezeted teljesen az útján.
A Kundalíni tényleg veszélyes, de ha majd öntudatlanul fogsz fetrengeni vagy semmi sem fog történni akkor majd rájössz. :)
Bizonyos növényekkel is sikerült elérnem ezt, nirvána nem felemelő érzés, se nem rossz, hanem semleges. Olyan mint a hullámvasút közepe. Szerelmes vagyok az a teteje, elhagynak az az alja mondjuk.
Az, hogy ki mit ír csak akkor érdekes, ha az érzéseiről is beszél. Végső célban egyetértenek a források, viszont odáig vezető útban különböznek. Szakaszokban és abban, hogy hogyan lehet gyógyulni szintén.
Külföldön próbáltam az ayahuascat, salviát, erről van szó, nem olyan, amiért általában megőrülnének, hogy újra mindenáron...nem partydrog. Inkább nirvánában salvia segített, amikor rágcsáltam sokat kb. 50 grammot. (Folyamatos hatás). Olyan volt, mintha a növény teste szólna és elmondott pár dolgot, majd megmutatta, milyen isten helyében lenni. Meglepő, de nem jó.
Azóta nem kell növény, mert emlékszem mindenre és egy pillanat alatt újra érzem. Ilyen egyszerű.
Vajon aki csak azt mondja, hogy évtizedek alatt lehet megtanulni a kundalinit és veszélye, hogy fetrengünk, meghalunk, az vajon évtizedeket foglalkozott vele vagy ért hozzá, meghalt vagy fetrengett?
Maga a nirvánába pár perc eljutni, de nem tudok vele mit kezdeni. Gondolom isteni tudatállapotban nem csak érezni lehet, hanem teremteni is(magunkat, másokat gyógyítani), na ez az apró momentum hiányzik.
Nyilván minden gondolat teremt és az embernek téves gondolatai vannak, ez a része is világos. Tehát ahogy mondtam, mindenkinek akinek gondolatai vannak a kundaliniről az szarság, ha tapasztalata, érzései vannak, az rendben.
Most szombaton lesz ez a Villás dolog. Nem tudom mennyire hiteles, mert "nagyüzem" hangulat is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!