Miért lehet valakinek sűrűn Deja vu -je?
A deja vu-t nem tudom megmagyarázni, de az álommal kapcsolatos dolog nem lehet más, mint az asztrál utazás.
Nem irom le hosszan mert nem szeretek irni (hosszú lenne). Úgy tartják, hogy amikor alszunk, lelkünk kilép a testünkből, és egy "utazásra indul". Reggel felébredsz, álltalába nem is emlékszel semmire. A google-ben keress rá: asztrálutazás, testelhagyás.
A növekvő intelligenciával egyre jobbanérzékeled bizonyos energiáidat, energiahálozataidat, így információt is le tudsz szedni belőle. Nekem rengeteg deja-vum és annál erősebb belelátásom van. Tudmo hogyan lehet fejleszteni természetes agyi szint növekedés mellett.
Írj privátot.
Egy felvilágosult.
Deja-vunál nem hagyod el tested s én megtudmo magyarázni.
Egyszerü fizika.
Csak a fizikai valóságban van idő. Így kaphatsz információt "jövődről". Vagy alternatív dimenziókból.
Van amikor a belelátásodban sok verzióját tudod jövőnek,vagy már sokszor láttál bele, de ugye mivel csak egyszer mész rajta keresztól minden információt megkapsz.
Kérdésére válaszért vagy további infoért írjatok privátot. Bármivel kapcsolatban.
az asztrál utazás teljesen más.
ez meg az hogy látod a jövőt és így álmodod meg azt.vagy a b terves változat hogy 1x már élted ezt az életed és emlékszel a múltadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!