Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért vesztek a Tipmix játékon...

Miért vesztek a Tipmix játékon szinte állandóan az utolsó pillanatokban?

Figyelt kérdés

Hihetetlen módon megy el 1 vagy 2 mérkőzés a 90 + ráadásban és így napi szinten több tíz ezer forinttól esek el, sok esetben pedig százezrekről van szó. (pár száz forinttal játszom naponta) Kb.8 hónapja játszok, azóta több mint 1 milló forint várható nyereményem veszett el az utolsó pillanatokban. Ez biztos, hogy nem véletlen. Van jós ismerősöm itt a neten, rendkívül nagy a tudása és Ő azt mondja nem vagyok elátkozva, ez másért van. De nem mondja meg hogy miért. Esetleg valaki valami magyarázatot tud erre?

Ui. Amúgy nyertem is már nagyobb összeget, csak egy példa 300ft-os szelvényből 175.600 ft-ot. Előtte egy héttel 200ft-ból 41 ezret.

2015. ápr. 12. 20:29
1 2
 1/18 t_GaRami_a ***** válasza:
71%
Trollfoci gyanús.
2015. ápr. 12. 21:11
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
A csúcson kellett volna abbahagyni! Összesen 500 forintból csináltál több, mint kétszázezret ember! Akkor kellett volna letenni a lantot!
2015. ápr. 12. 21:30
 3/18 anonim ***** válasza:
A jós ismerősöd téved. Meg vagy átkozva, de nem sima átokkal, hanem egy ősi lemuriai szerencseelvonó varázslattal. A lemúriai varzslók nagyon veszélyes lények. Totemállatuk egyfajta különös kinézetű sas (Vagy valami hasonló madár..), melynek megjelenése jelzi a varázslók jelenlétét IS. Keress fel egy atlantiszi fényjárót, aki helyreállítja a biszem-b@zom energiaszinted, így újra nyerhetsz a Tipszmixen.
2015. ápr. 12. 22:00
 4/18 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a megoldás. Az utolsóknál mindig azt válaszd, amelyiknek több a pénze!
2015. ápr. 12. 22:05
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 12. 22:31
 6/18 anonim ***** válasza:
Tök hülye vagy! Az internet egy csomó olyan fórumok, ahol megsarcolják a győztes gólt, a nyerési esélyeket is lehet növelni azzal, hogy két szelvényt teszel meg a legesélyesebb csapatokra.
2015. ápr. 13. 09:35
 7/18 A kérdező kommentje:

Na ide figyelj Koma!

Én nem tízezreket rakok kis oddsos meccsekre,aztán vagy megduplázom a pénzt vagy nem.

200-300 ft-os szelvényeket rakok,naponta kettőt-hármat és a várható nyereményt 200 ezer közelébe állítom be.Ahogy írtam,a végén szokott bukta lenni.

Pl. rakok 6-7-8 meccset,ebből szinte mindig 1 vagy 2 hibázik és az is az utolsó pillanatokban változik.A kérdésem erre irányult,miért van ez.

Látom,Te nagy játékos vagy.Gondolom ilyen 1xű nyerni a netes tippekkel,ahogy leírtad :D

Ha ez így lenne,rengeteg ember nyerne,de ez sajnos nem így megy.

És még Te hülyézel le pfff.. jót nevettem rajtad Koma :DD

2015. ápr. 13. 19:42
 8/18 A kérdező kommentje:

...nos,azóta is hasonló módon mennek el a tippjeim...a százezrek...

Azt hiszem abbahagyom a játékot.Ebben a formában,hogy mindig egy meccsen megy el a tippsorom és az is a végén...ezzel százezrektől esek el...abbahagyom! :(

2015. máj. 21. 19:50
 9/18 anonim ***** válasza:
igy müxik ez barátom, én nem tippmixezek mert sokkal kevesebb az esélye hogy nyersz minthogy vesztesz kb 1/1000 max csak úgy tünik mintha 1000/1 lenne de az csak illuzió és reklám
2015. jún. 7. 18:57
 10/18 anonim ***** válasza:
miért nem játszol kombit akkor? Úgy is nyernél ha elmegy 1-2! Legyen már eszed!
2016. okt. 29. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!