21/31 anonim válasza:
A kokain nem okoz hallucinációkat...
22/31 *Ana Van Der Val* válasza:
#21 Úgy tudom, hogy hosszútávon igen.
23/31 anonim válasza:
"Nem áll hipnózis, vagy önhipnózis alatt.
Ébren van, és persze épelméjű."
De épp ez az, hogy magát mindenki normálisnak tartja. Mert ha tudná magáról, hogy nem épelméjű, akkor mégis csak az kell, hogy legyen, mert meg tudta állapítani önmagáról. :) A hipnózishoz meg elég bekapcsolni a tévét, vagy feltétel nélkül elfogadni bizonyos társadalmi elvárásokat. Persze bele lehet kötni a hipnózis szótári definíciójával, de aki akarja, az úgyis érti, mire gondoltam.
24/31 anonim válasza:
Egyébként a pszichiátrián sem csak gyogyósok voltak! Csak ezt kevesen tudják. Egyes emberkék, akik másképp működtek (holott átlag feletti iq-val rendelkeztek), tudatSZŰKÍTŐ szereket kaptak, hogy vissza tudjanak illeszkedni a normálisnak nevezett világba, amit mi baromi magabiztosan és nagy mellénnyel valóságnak nevezünk. És ez nem városi legenda.
25/31 anonim válasza:
#22: Ha annyit használja, hogy bekattan tőle. Ilyet az alkohol is tud, rossz példa volt a kokain.
26/31 *Ana Van Der Val* válasza:
#23, 24, 25
Bánom is én... így ebben a szép áprilisi napsütésben, szombat délután.
27/31 anonim válasza:
#23 meg #24 szerencsére nem én voltam.
28/31 *Ana Van Der Val* válasza:
Tényleg, már látom.
Azt a kettőt nem is tudtam hova tenni, mert nem illett a #17 válaszodhoz, ami amúgy nagyon tetszett.
29/31 anonim válasza:
Illett az, csak nem értetted meg. De bánom is én, ezen a szép vasárnapi napon. :D
30/31 anonim válasza:
Van.Ezek energiagömbök/-alakok. Az érzések nem vesznek el, a kisgyerekek az adott testükben még nem fejlettek lelkileg, így képesek úgy mond "visszaidézni" az előző életüket, mert nincsenek a jelenlegi életükből olyan érzelmi tapasztalatok, amelyek elnyomják az előzőt. Dimenziók dimenziók hátán igazából..egyik sík a másik után... a lélek pedig tudja melyikre kell menni, de van, hogy pórul jár. Van egy elméletem, hogy így vissza lehet utazni az időben úgymond, de ez csak feltételezés és nem igazán lehet ilyenről hallani, mert a reinkarnáció az reinkarnáció, de mi van ha a lélek dimenziót ugrik és a múltban születik újjá? Talán őket nevezik az emberek lázadóknak...talán... Mindent összesítve lehetséges a halál utáni lét, mielőtt megköveznétek, ezek csak feltételezések, a vélemény még nem bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!