Na, megérkeztünk az energiásdi dimenziósdihoz :D
Ne zavartasd magad, hogy egyik sem azt jelenti, ahogy használod. Jól hangzó tudományos zsargon, csak ez számít.
Az élet nemi úton terjedő halálos betegség.
Ha van halál, megszünik az élet;
ha van halál utáni élet, akkor nincs halál.
11#. Én szimplán tényeket mondtam mindenapunkról.
Csak ezen a bolygón törlik emléküket élőlényeknek.
14#. A halál más mint mit átlag ember gondol.
Mint említettem fizikai energiából összeálló kémiai, bio test, ahogy végigmegy "élete" szakaszain, így elér egy állapothoz mikor nem tud tovább üzemelni, nem halál.
Illetve halál de nem átlag ember fogalma szerint.
10#
"11#. Én szimplán tényeket mondtam mindenapunkról.
Csak ezen a bolygón törlik emléküket élőlényeknek.
14#. A halál más mint mit átlag ember gondol.
Mint említettem fizikai energiából összeálló kémiai, bio test, ahogy végigmegy "élete" szakaszain, így elér egy állapothoz mikor nem tud tovább üzemelni, nem halál.
Illetve halál de nem átlag ember fogalma szerint."
Ha ez nem bizonyíték a közoktatás szánalmas állapotára, akkor semmi.
Számold bele a sok tudatmódosító szer okozta károkat.
"Számold bele a sok tudatmódosító szer okozta károkat."
Honnan tudhatja magáról bárki is, hogy nem módosult a tudatállapota?
Például:
Nem áll hipnózis, vagy önhipnózis alatt.
Ébren van, és persze épelméjű.
Vegyük a passzív képzeletet, ahová az álom, az ábrándozás, és a hallucináció tartozik. A hallucinációt okozhatja pszichózis, vagy drog.
(Optimális esetben azért mindenki tisztában lehet azzal, hogy jutott-e a szervezetébe valamilyen hallucinogén, opiát, stimuláns -értem ezalatt pl. a kokaint, ami hallucinációt okoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!