Más is képes erre, vagy ezek csak sima megérzések? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Remélem jó kategóriát választottam. Csak annyi, hogy nagyon erősen megérzek dolgokat emberekkel kapcsolatban, főleg olyanokat amik velem kapcsolatosak. Például van amikor előre tudom, hogy valaki legyen az bárki, akar nekem mondani valamit és azt is tudom, hogy mit fog mondani. Vagy, hogy tinikoromban megéreztem, hogy valaki aki úgy tett mintha jóba lenne velem és bírna, jól kibeszél, még hozzá találgatott rólam. Nem utaltak rá semmiféle jelek, és emlékszem, hogy a legjobb barátnőm sem hitt nekem, aztán pár hónapra vissza halottam egy csajtól. Az is előfordul, hogy meglátom valakin, hogy baj van, és körülbelül tudom is, hogy mi az. Az előbbi példák lehet, hogy gyerekesek, de csak én érthetem ezt a megérzést magamban. Szóval nagyon jó emberismerő vagyok, vagy valami képesség? Nem, nem várom el, hogy írjátok, hogy boszi vagyok, varázsló vagyok, vagy ilyenek. Csak arra vagyok kiváncsi, hogy más is van így, és mi ez.2015. ápr. 8. 15:44
1/5 anonim válasza:
en is ugyanigy vagyok, meg meg kismillioan. ez mindossze csak a jo emberismeret es megerzes. semmi kulonos nincs ennek a hattereben
2/5 anonim válasza:
Jó az, ha vannak megérzéseid, de ez nem varázslat. A megérzéseknek is vannak alapjai. pl vannak akik egyből kiszúrják a melegeket az utcán, és vagyok én, aki a gyerekkori barátján se vette észre. Kinek mire áll rá az agya. Ezek szerint a te megfigyelőid tök jól működnek. Valszleg sok apró részletből rakod össze a tudatalattidban.
3/5 anonim válasza:
Mentalista vagy. Jó a megfigyelőkészséged, ami empátiával társul. Van ilyen. Örülj neki.
4/5 anonim válasza:
Vannak megérzéseim nekem is, gyakran nem emberekkel kapcsolatosak, így a szimpla emberismeretet kizárhatjuk. Lényeges közös vonása ezeknek, hogy gyakran nem logikusak, "csak úgy" tudom őket előre. Általában jelentéktelen dolgok ezek.
5/5 anonim válasza:
Én is nagyon sok mindent megérzek, leginkább közeli ismerőseimnél, de sokszor megyek az utcán és tudom ki megbízható (bejön, mert esetleg egy hét múlva összeismerkedek vele stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!