Ha valakire erősen koncentrálok, annak eszébe fogok jutni, szintén gondolni fog rám? Legyen bármilyen távol, és mégha hosszú évtizedek óta nem vagyunk kontaktban?
Ennek tényleg semmi értelme
Igazam van vagy igazam van?
rinnett Köszönöm a hasznos válaszod!
Az utolsó előtti mondatod pláne szívből üdvözlöm ;)
Egyértelműen működik a "telepátia", bár nem tudom,hogy pontosan hogy értelmezed ezt az "erősen koncentrálok".
Azt tapasztalom, hogy a koncentrálásnál sokkal fontosabb,hogy erős "érzelmi töltettel gondoljak " vagy talán kifejezőbb lenne, hogy "érezzek a másikra" .
Ez még önmagában szerintem nem jelenti azt, hogy a másik biztos, hogy fog gondolni rám. A "fogadó félnek" is szerintem bizonyos "érzékeny állapotban kell lennie", hogy "vegye az adást".:)
Szerelmesek esetében nagyon jól megmutatkozik a "telepátia" működése.A kölcsönös szerelem esetében nyilván sokkal nyitottabbak , érzékenyebbek vagyunk ,sokkal gyakrabban is gondolunk egymásra. Bár ez esetben nyilván nem az a "bizonyíték" hogy gyakrabban egy időben gondolunk egymásra, hanem inkább az , hogy nagyon gyakran ugyan arra a dologra gondolunk.No és ez nem azért van , mert feltétlenül két hasonló felfogású , érdeklődéskörű ember kerül össze.
Tapasztalom,hogy a " szerelem "," szeretet", halványodásával a "telepatikus "képességünk is halványul.
Amúgy ha azt szeretnéd, hogy kerüljenek a "szkeptikusok" , "trollok",stb., szerintem kevesebb "érzelmi töltettel" gondolj rájuk.:D
Nem.
De minek kérdezel ha nemleges választ nem fogadsz el?
Nem fogsz.
4 hónapja folyamatosan csak 1 valakire gondolok, és nem koncentrálgatás, mert ha nem akarom, akkor is rá gondolok.
Nem jutok eszébe.
Olyan személy, akinek ha eszébe jutottam, az esetek 90%ában ezt a tudtomra adta.
Következtetést vontam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!