Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az öngyilkos...

Mi a véleményetek az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés

Megtennétek? féltek tőle? Abnormális? Bűn?

És az öngyilkos emberről??

2015. márc. 29. 13:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
39%
Szabad akaratom van és nincsenek illúzióim a világról. Úgy látok mindent ahogy valójában van. Elég nehéz elfogadni, de ez van.
2015. márc. 29. 14:08
 12/31 anonim ***** válasza:
42%

"Úgy látok mindent ahogy valójában van."

Mekkora tévedés.

2015. márc. 29. 14:09
 13/31 anonim ***** válasza:
41%
Attól még hogy számodra tévedés amit látsz, másnak nem az.
2015. márc. 29. 14:12
 14/31 anonim ***** válasza:
42%
#13: Mintha a falnak beszélnék.
2015. márc. 29. 14:16
 15/31 anonim ***** válasza:
34%
Hagyjad, keveset tud.
2015. márc. 29. 14:18
 16/31 anonim ***** válasza:
56%
Egy barátom öngyilkos lett és én beszéltem vele utoljára előtte. Még máig is nem hagy nyugodni az hogy le tudtam volna róla beszélni, de nem tudtam. Most már tudom azt hogy mit kellett volna mondanom neki de már sajnos késő..
2015. márc. 29. 14:19
 17/31 anonim ***** válasza:
71%
A tévedés az hogy nem úgy látod a világot ahogy van, mert ez egy álca, nagyon kevés ember van aki valójában, tisztán látja mi történik a világban. Még ha azt is hiszed, hisszük hogy látjuk a valóságot, akkor sem lehetünk biztosak benne hogy tényleg az. Ez egy illúzió amit tökéletesen felépítettek, áthatolhatatlan, egészen addig amíg az emberek elfogadják azt ami történik velük. Ha a birkák engedelmeskednek a pásztornak, addig oda mennek ahova ő parancsolja, de ha mind azt tennék amihez kedvük van a pásztor magában nem tudná őket arra terelni amerre ő szeretné hogy menjenek.
2015. márc. 29. 14:19
 18/31 anonim ***** válasza:

Nem bűn és nem félek tőle...

Normálisnak és támogatottnak viszont egyáltalán nem mondanám. De ha valakinek tényleg csak szenvedés az élete fizikailag és szellemileg is, nem kényszeríteném, hogy évekig bírja, ha nincs más megoldás. (persze orvosi esetekre gondolok és fizikai szenvedésre főleg).

Én nem leszek soha öngyilkos. Habár néha úgy vonz a másik oldal, mint téged a szex, vagy függőt a drog.

Maximum a családjának van joga elítélni az öngyilkos tettét (ami sokszor nem megfontolt és nem elsődlegesen e célból történik).Ítélkezni is a hiányából fakadó fájdalom vagy rossz miatt szokás, amit hagyott magaután az illető. Ezotériának és vallásnak itt nincs helye. Másnak meg semmiköze hozzá.

Ha valaki nem ismerte a helyztet, ne beszéljen. Ha ismerte, miért nem segített?

https://www.youtube.com/watch?v=L3ArRtXFP8E&t=413

2015. márc. 29. 14:22
 19/31 anonim ***** válasza:
35%
Nekem nincs szükségem pásztorra mert tudom, hogy csak az fog történni amit én akarok. Az embereknek nincsenek önálló gondolatai és tervei, mindig azt várják hogy valaki megmondja nekik a tuti megoldást. Ezért vannak a vallások, pártok meg az összes ilyen hazug befolyásoló emberek.
2015. márc. 29. 14:27
 20/31 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem akarsz élni hajtá ugorj v mit tom én de mást nem erre kéne gondoltatni. Arra kéne gondolni h mit hagysz itt. Kiket, mit fognak reagálni stb..
2015. márc. 29. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!