Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az energia irányítása? (Többi...

Az energia irányítása? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok, a problémám az energia irányításával kapcsolatban lenne.

Egyre többen mondják, hogy amikor a közelemben vannak, akkor legyengülnek...

Nos van mikor megtudom fékezni, és tudok rá tölteni egy kicsit..

Valaki tudna tanácsokat adni hogy állítsam le az "energia vámpírkodást"?

Eléggé zavaró, viszont van mikor én is tudok másnak külden, és csak rákell koncentrálnom a személyre és érezni..

Kérlek segítsetek, mert ez már idegesítő.

2015. márc. 29. 00:27
1 2
 1/18 Ozmium42 ***** válasza:

Legjobb kezdetnek a fogalmak tisztázása, majd a téves beképzelések megszüntetése.

[link]

2015. márc. 29. 00:45
 2/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a választ!

Viszont én nem erre az "energiára" gondoltam...

2015. márc. 29. 00:52
 3/18 anonim ***** válasza:
Hogy gyengülnek el? A másik nem?
2015. márc. 29. 03:09
 4/18 anonim ***** válasza:

Csikungozz.

Egyébként meg valószínűleg nem vagy energiavámpír. Persze lehetsz.. ki miben hisz, de nem kell abból kiindulnod, hogy az vagy.

2015. márc. 29. 10:01
 5/18 Legoman ***** válasza:

Az energia vámpír, ha már megszólal, akkor szívja le az energiádat az energiádat. Szerintem sem vagy az.

A legkönnyebben úgy tudnád megakadályozni, hogy leszívd az energiáját az illetőnek, ha nem szívod le az energiáját.

Próbáld ki ezt, hátha bejön:

Érezd jól magad a másik társaságában és légy olyan hangulatú, mint ő, légy együttérző.

És egyszerűen csak ne akard leszívni senki energiáját, de ne is ellenkezz magad ellen, hisz ha valamivel szembeszállsz, az értelemszerűen visszatámad.

Hagyd, hogy elszívja az energiádat, de hagyd, hogy a másik személy is elszívjon tőled, így egyensúlyba kerültök.

Egyszerűen csak akard elengedni. :)

2015. márc. 29. 10:09
 6/18 anonim ***** válasza:
Tarts távol magad tőlük amig nem tanulod meg az önkontrollt
2015. márc. 29. 10:41
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen:)

Igazábol ez az egész főként akkor jön ki, mikor ráhangoldódok az illetőre, de tegnap próbálkoztam egyik ismerősömmel aki hasonlóval foglalkozik és Mondta hogy nem csak elszívni tudom az energiáját, hanem tudok neki adni is.

És ez egyre tudatosabb bennem, tehát nem tudom , hanem érzem hogy hogy kell csinálni, érdekes.

2015. márc. 29. 10:42
 8/18 Ozmium42 ***** válasza:

"Viszont én nem erre az "energiára" gondoltam..."

Dehogynem! Energia csak egy van, és azt a tudomány definiálta. Az energia, amiről te beszélsz, ugyanaz az energia, csak előtte valami áltudományos ezoguru a szájába vette, megrágta és kiköpte. Az eredmény nem hasonlít az eredetire, de attól még ugyanaz.

2015. márc. 29. 13:59
 9/18 anonim ***** válasza:
Az energia is lehet többértelmű szó.
2015. márc. 29. 14:10
 10/18 anonim ***** válasza:
Hagyd, Ozmium! Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig ők győznek a rutinjukkal.
2015. márc. 29. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!