Rossz ötlet volt a tükörmeditáció? Most nagyon félek.
Tegnap olvastam arról hogy éjjel 12-kor egy gyertya fényénél ha tükörbe nézel sokáig egy idő után megtalálod önmagad stb.
Este kipróbáltam és 10 perc után nagyon ijesztő arcok villantak be. Megijedtem és felkapcsoltam a villanyt.
Nem hittem eddig a mágiában de ez ténleg nagyon furcsa volt.
Ti láttatok már hasonlót? Esetleg próbáltátok ezt a meditációt? Mi a véleményetek róla?
ha azt szeretnéd hallani amit hallani akarsz akkor legközelebb írd oda zárójelben.
Akkor nem írok...
Egyszer olvastam erről, és még aznap éjjel, miközben az ágyban feküdtem, bámultam a sötét tükröt és arra gondoltam, ugyan mi a frásztól ijednek meg ettől egyesek?! És ekkor valami nagyon furcsa hangot hallottam! Először valami mély morgásnak tűnt a kisszoba felől, aztán a hang "torzult" és pár pillanat múlva az ellenkező irányból folytatódott, valami furcsa sikolyként.Életemben nem hallottam még ilyet és a hang iránya is bizonyítja, hogy nem kintről jöhetett.De nem is tűnt úgy, mintha kintről jönne.Inkább nem filóztam a tükrön tovább.
Viszont csináltam hasonló "tükörmeditációt" nappal, világosban.Én nem láttam ilyenkor semmi furcsát, viszont azt vette, észre, hogy ezek után a "gyakorlatok" után, mintha valami telepatikus képesség erősödött volna fel bennem.Pl kitaláltam, mit gondolnak mások, nem is egyszerűen kitaláltam, hanem hallani véltem amit gondol.Én mindig azt hittem, mondja, de kiderült, hogy csak gondolta, amit én hallani véltem.Miután ezt a tükrös mókát abbahagytam, ez is azonnal megszűnt.
Szia
Nem kell hozzá 10 perc. Tükörbe a homlokod közepére nézel, ahol a 3. szemed van. Belebambulsz és már jön is.
Jaj, de ostoba materialista gyökerek vagytok, és ami a legrosszabb, hogy meg sem kérdőjelezitek az igazatokat.
A kérdező pedig előbb tájékozódjon, mielőtt olyasmit csinál, amire nincsen felkészülve, és vigyázzon, hogy kiknek beszél róla, mert annak tényleg diliház lehet a vége. A szellemi szintjét már az is mutatja, hogy gyakorikérdéseken próbál választ kapni ilyen jellegű kérdésekre.
A korábbi életeidből villantak fel arcok...
Ez a gyakorlat rossz ötlet volt . Vannak egyszerű meditációk , mint például a saját légzésünk figyelése a többi gondolat kizárásával , ezt még Buddha javasolta a tanítványainak a hagyomány szerint .
Ez a meditáció egyszerű de sokat kell gyakorolni és veszélytelen sokan egész életükben gyakorolják és komoly eredményeket érnek el .
Természetesen a lényeg saját magunk legyőzése a félelem legyőzése , a gondolataink uralása és közben évről évre egyre bölcsebbé válni .
Érdemes inkább ilyesmivel próbálkozni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!