Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nincs itt olyan tizenéves...

Nincs itt olyan tizenéves akit érdekelne ez a téma? Már az ezotérika, a mágia, meg ehhez hasonlók? Jó lenne végre beszélni valaki ilyennel.

Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szivesen beszélgetek bárkivel ilyenekről, bár a mágia szót mindenki más értelemben használja, így nehéz kitalálni hogy mit értesz ezalatt, de írj ha van kedved

19L

2015. márc. 28. 21:33
 12/13 anonim válasza:
A Biblia egyértelműen kijelenti, hogy a halál egy öntudatlan állapot, és alvásnak hívja. Ha csak egy kicsit is belegondolunk abba, hogy pl. van egy édesanya aki meghal, a gyermeke ezután szintén valami szörnyű balesetet szenved. Az Isten megengedné ezt a fájdalmat egy édesanyának, hogy végignézze tehetetlenül? A Biblia egyértelmű. Ne csodálkozzatok ezen, mert eljött az óra amelyben mindazok akik a sírban vannak, hallani fogják az ő hangját, és kijönnek Akik a jót tették, az életre támadnak fel, akik pedig a rosszat cselekedték az ítéletre támadnak fel. Jn 5:28-29. Akik a föld porában alszanak azok közül sokan feltámadnak némelyek örök életre, mások gyalázatra, örök kárhozatra. A két feltámadás között idő van. Érdemes elolvasni 1kor 15: 22-23, Jn 11:11-14, Jn 11:23-24, Jn11:43-44, Ésa 26:19 Dn 12:13 1kor 15:12-14, 32 Mt 24:30-31. Én foglalkoztam okkult dolgokkal és sok mindent megtudtam azokról a dolgokról, amik "rejtélyesnek", megtévesztőnek tűnhetnek. Szóval a halottakkal való kapcsolat, sátán egy jól bevált megtévesztése: ilyenkor a bukott angyalok felveszik a halott külsejét, hangját, szokásait, mivel ők nagyon jól ismernek mindenkit és tulajdonképpen ők jelennek meg szeretteink helyett elhitetve minket. Ez a titok megoldva. A másik a jóslás ami mindenkinek kérdés, hogyan. Én ezzel is foglalkoztam. Ha valaki jósol akkor a biblia írása szerinti mennyből kivettetett angyalokkal áll kapcsolatban. Említettem, hogy nagyon jól ismerik az embereket. A kártyából való jósláskor ezek az angyalok irányítják a jósnő kezét. Pontosan úgy keveri a jósnő a kártyákat, ahogy a bukott angyalok irányítják. A múltat pontosan ismerik. A jelent szintén ismerik. Mi a helyzet a jövővel? Ők nem láthatják a jövőnket, és a gondolatainkat, mert Isten nem engedte ezt meg senkinek, viszont jól ismernek bennünket, a körülményeinket és a kapcsolatainkat. Ezeket szinte puzzleként használják, és következtetnek a jövőre. Ha már valaki jósnőnél volt és a ˇ"jövőjét" is megtudta akkor már tudatosan úgy is alakítja. A bukott angyalok pedig segédkeznek a jövő megvalósulásában. A telepátia működése: szintén démoni. Ilyenkor a gondolatokat sátán sugallja és a kérdéseket és válaszokat is. Hála Istennek én már nem a rossz oldalt szolgálom, hanem Jézus kimentett!!
2015. máj. 30. 18:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Bocsánatot szeretnék kérni azoktól akik válaszoltak a kérdésemre, és mégse írtam nekik üzenetet! Nem igazán néztem az utóbbi időben a GyK-t, és mostanában időm sincs, de majd a nyári szünet egy időszakában mindenkinek írok, akinek tudok! :) Utolsó. Kérlek...Én keresztény iskolába járok, szóval bőven kaptam már a hitoktatásból. Csupán kíváncsiskodóként, érdeklődőként foglalkozok a témával. Mellesleg mindenki eldöntheti maga, hogy űzi is ezt a dolgot, avagy sem. Köszönöm, hogy megosztottad velem a gondolataidat, de rossz kérdésre adtál választ, úgy hiszem.
2015. jún. 17. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!