Kik olvasták a "Beszélgetések Istennel" 1-3 kötetet?
Figyelt kérdés
Akik olvasták, milyennek találták a könyv mondanivalóját? Érthető volt a lényeg számotokra? Várom a válaszokat azoktól, kik olvasták. Akik meg nem, azok érdemleges választ úgysem adhatnak...2015. márc. 18. 22:02
1/4 anonim válasza:
A filmet láttam, nagyon kedves a számomra. Persze, hogy érthető volt a lényeg, igazság csak egy van.
2/4 Passiflora válasza:
Még csak a második kötetnél járok, nekem nekem nagyon tetszik. Tipikusan az a könyv, amit nem úgy olvas az ember, mint egy regényt, ha tényleg be akarja fogadni, meg akarja emészteni a mondanivalóját, de nekem van annyira lebilincselő, mint egy izgalmas regény, amit az ember letenni sem akar.
Szerintem érthetően vannak megfogalmazva benne a gondolatok, de az biztos, hogy ha van könyv, aminek csak nyitott elmével érdemes nekifutni, akkor ez olyan - úgy viszont sokat ad.
Több embertől hallottam, hogy pár helyen beleolvasott egy könyvesboltban, és nem tudta otthagyni. Én is valahogy így voltam vele annak idején, azt leszámítva, hogy nem könyvesboltban akadt a kezembe.
3/4 anonim válasza:
Már nem emlékszem minden részletre, de az volt a benyomásom, hogy a szerző sok könyvet olvashatott a témában (a Bibliát, és az azt értelmező korábbi ezoterikus irodalmat) és csak azokból merített.
4/4 anonim válasza:
#3-as válaszolóval egyetértek, nekem is ilyesmi volt a benyomásom, ettől függetlenül az első könyv nekem bejött, mert megmozgatta a fantáziámat, és átgondoltatott velem pár dolgot akkoriban. Egyszer mindenképp megéri elolvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!