Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Reikisek ti az alábbi dolgot...

Reikisek ti az alábbi dolgot hogyan véleményeznétek?

Figyelt kérdés

Van a nagymamám aki 89 éves de már egy ideje nemtud aludni,fájdalmai vannak.Az orvosa injekciózza mert szerinte az való arra.De mintha semmit sem kapna annyit tesz számára az a sok kémiai anyag.

A Reiki kezelést megemlítettem de a családjában a közelebbi vejei nagy hanggal hőbölögni kezdett,stb tipikus viselkedési minta a társadalomban.Na szóval nem mentem bele vele az osztozkodásba. A mama pedig ugye tényleg nem érti miről beszélek.

De beleavatkozni nem fogok mert nem kért meg a kezelésre a nélkül pedig nemcsinálom legalábbis én.Tiszteletben tartom a döntését bárkinek.

Viszont annyira szívszorongató szenvedni a mamát akitől annyi szeretetet,gyönyörű gyermekkort kaptam!

Mi tévő legyek?

Kérem a nem ide illő válaszokat hanyagoljátok!

Köszönöm!

2015. márc. 16. 08:49
 1/1 anonim ***** válasza:
24%

Mi nem illik ide, nem is értem...? Ami nem a te javadra válik, vagy épp nem a te várt megerősítésedet szolgálja?

Szerintem ez az egész hülyeség, nem hiszek a humbugokban. De ha lenne is alapja ennek a japán harcművészeti kifejezésekből átlopott elnevezésű "gyógymódnak", akkor se nagyon tudnál mit kezdeni vele, mert közelebbi veje nem engedi, igaz? Mi mit tudnánk segíteni? Rábeszéljük, vagy kinyomtatod a válaszokat, és bemutatod neki, hogy nem értünk egyet a döntésével?

2015. márc. 16. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!