Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a segítő erő?

Mi lehet ez a segítő erő?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy csak szerencse, isten, természetfeletti valami, de az biztos, hogy eddig bármikor ha segítséget kértem, azonnal kaptam. Az első ilyen eset, amikor sokadik emeleti lakásunk erkélyéről gyerekként kimásztam és leestem. hogy mi tartott mégis fent azt nem tudom, a járókelők hívták fel a szüleimet, hogy kint lóg a gyerek. Vagy később vizsgákon: csak kérnem kellett a kedvenc tételem és mindig azt húztam! Például elsősegélyvizsgára csak az égési sérüléseket tanultam meg,azt húztam. Kis érettségin 30 tételből pont a 3 kedvencemet. Ez véletlen lenne? Kicsit ijesztő is, hogy folyton valóra válnak a kívánságaim...Talán hozzátartozik a dologhoz, hogy néha megálmodom a jövőt és meg tudom változtatni, ha felismerem a szituációt. Például amikor apát elütötte egy kamion. Mondtam, hogy ne menjen sehova... Vagy mikor hirtelen megakartam látogatni a dédimamámat (nem kedveltem, mert mindig a teában tárolt protkójáról beszélt), de nem utazhattunk akkor vidékre és aznap halt meg.

Ilyesmi létezhet? Vagy csak bemesélem magamnak és ez nem több, mint szerencse?

18/L

2015. márc. 9. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Érdekes az mit megírtál s több mint szerencse foglalkozom okkultizmussal ha gondolod dobj üzit privátban beszélgethetünk
2015. márc. 9. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Sorsügynökség
2015. márc. 9. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez velem is sokszor igy van. En orulok a "kepessegemnek" :)
2015. márc. 9. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Van, volt barátod?
2015. márc. 9. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenesetre örülök, hogy nem estél ki az ablakon.
2015. márc. 9. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez a védőangyalod. Isten segít !
2015. márc. 10. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!