Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megérzek sok mindent, és...

Megérzek sok mindent, és úgyis lesz ahogy gondolom?!

Figyelt kérdés

megérteni előre tudom hogy hanyas lesz a dogám és mindig annyi is lesz amit éreztem, múltkor tudtam hogy a beteg lesz egyik osztálytársam és úgyis lett nem is jött mondták hogy beteg lett.... meg ilyen stb...

Ez mitől lehet hogy megkérte dolgokat??!

2015. márc. 5. 18:59
 1/3 Legoman ***** válasza:
51%
Megérzésnek hívják. Csak nálad erősebb. De bárki felfejlesztheti gyakorlás nélkül ezeket. Csak hallgatni kell a megérzéseidre, és mindent aszerint alakítani. Nem szabad félni tőle. :D
2015. márc. 5. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Igen Legomannak igaza van. Nekem is van ilyen, pl. egy adott helyzetben meg tudom érezni, hogy mi les a vége :D

De nyilván 30 évre előre nem rudsz megérezni, mert az már egy más kategória (Legomannak ment a zöld keksz)

2015. márc. 5. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát abban semmi különös nincs hogy "megérzed" hányas lesz a dogád, ha nem tudnád megállapítani hogy hány kérdésre válaszoltál helyesen és milyen jegy várható akkor azt jelentené hogy komoly probléma van a fejeddel. :)

Az hogy megérzed hogy valaki beteg, több okból lehet:

- Tudatalatti: látod rajta hogy beteg és bár nem tudatosul benned, később rájössz hogy "megérezted". A tudatalattink egy csomó olyan dolgot észrevesz ami nem tudatosul bennünk azonnal. Ez olyan mint pl. hogy "megérzed" hogy valaki oda akar jönni hozzád az utcán kérdezni valamit. Ilyenkor valójában már látod hogy kiszúrt magának, de nem tudatosul benned, mint ahogy a legtöbb dolog nem tudatosul az emberben, hacsak nem figyeli nagyon a környezetét.

- Szelektív megerősítés (vagy "Megerősítési torzítás"): egyszerűen csak azokat a dolgokat jegyzed meg amik igazolják a feltételezéseidet. Itt a wikipedia cikk róla: [link]

Egyébként én is "megéreztem" annak idején hogy mikor fogok felelni és persze bejött. :D Aztán jobban elkezdtem erre figyelni és rájöttem hogy egy kicsit mindig aggódtam hogy esetleg én fogok felelni (ki az aki nem?) csak aztán mikor nem jött be akkor el is felejtettem az érzést. Mikor bejött akkor meg úgy gondoltam hogy megéreztem. De ez persze marhaság.

2015. márc. 7. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!