Mi a károsabb, ha a mellzsebemben van a mobilom a szivem fölött, vagy ha az aki a szivemnek nagyon fontos gyakran azt mondja, hogy nem sokra vagyok képes, és az esetleges?
Szerintem eltörpül ez a hozzád hasonló emberek által okozott negativ hatások mellett.
Egy rossz szó sokkal többet árt egy élő embertől, mint egy tárgy sugárzása.
Hallgass arra, aki szivednek nagyon fontos - és ne tartsd szived fölött mobilod!
Hallgass magadra és ha úgy esik jól, tartsd szived fölött mobilod - és tedd lapátra, aki látszólag közel áll hozzád, de ellenzi ezt!
.
Azt, hogy esetlegesen nem sokra vagy képes, értsem úgy, hogy máskor még annyira sem?
.
Azt, hogy esetlegesen nem sokra vagy képes, értsem úgy, hogy máskor még annyira sem?
Nem azzal van baj, hogy ezt a mobil ügyet ellenzi, hanem hogy más sokkal lényegesebb dolgot meg figyelmen kivül hagy.
Azt, hogy "nem sokra vagyok képes" értsed úgy ahogy leirtam:
"gyakran azt mondja, hogy nem sokra vagyok képes"
Amit te írtál, és amit én két olyan mondat ami a szavak egy részében ugyan egyezik, de teljesen más jelentenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!