Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem vagyok babonas, de most...

Nem vagyok babonas, de most mar kezdek felni. Segitenel?

Figyelt kérdés

Tudom, biztos sokan mondjak ezt, de elore szeretnem leirni, hogy racionalis ember vagyok es nagyon pozitiv, szoval ha en mar negativumot mondok, vagy csak sarkall ra, akkor az valoban az.

Januar ota-bar lehet meg a mult evben kezdodott, de januarban valoban a vegletekig fokozodott-valahogy mintha megindultam volna a lejton. Eloszor beteg lettem, de nem 1-2napig, hanem kb 1 honapig, azota megint kijott egy masik nyavaja, ami nem ilyen megfazas szeru. Nem viccelek, kb a fel konyhai felszerelesem eltortem. Ugy, hogy en elotte soha semmit se tortem el. Elhagytam dolgokat, ugy hogy elotte soha semmit nem hagytam el kozel 26 ev alatt. (Szinte mar betegesen prezic ember vagyok.) Eltortem a szinte vadiuj laptopom. Hozza kell tennem teljesen "veletlenul",tehat nem az ideg vetett szet, nem vettem eszre, hogy beakadt, vagy csak nem jutott el a tudatomig. Nem tudom, mert annyira faradtnak erzem folyton magam, hogy azt el se tudom mondani, de kozben meg vagy 11 orakat alszom vagy kb semmit, se nem is tudom mar melyik a jobb.

Ezek a mindennapos kis dolgok,de emelle jonnek meg olyanok, hogy tenyleg minden apro kis dolog,ha lehet elromlik,vagy lekesem a buszt, vagy elesek, multkor majdnem elutottek es tenyleg csak a szerencsen mult,hogy nem.

Mindenki felreert,vagy osszeveszsek vele, mert pl. otthon hagytam valamit, amit nem kellett volna,de tisztan emlekszem ra,hogy beraktam es sorolhatnam.

Csinalom a kajat, kiesik a kezembol. Kiszakad a vadiuj nadragom, holott 26 ev alatt jo ha 1x tortent ilyen. Ezek aprosagnak tunnek,de hogy mar mindjart marcius es naponta tortennek meg tobbszor ezek. En mar tenyleg nem tudom mit gondoljak. Mintha valami nyomna lefele. Tenyleg.

Tudom,faradt vagyok biztos,de ennyire szerencsetlen lehetek,ez normalis?

2015. febr. 25. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak a betegség történt? Mi volt az? És mi van most?
2015. febr. 25. 18:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak? Meg millio "aprosag",csak ha azok mar napi szinten tomegestul jonnek,akkor kb ellehetetlenitik az eletet.

Fertozes az egyik,de majdnem eltett labalol,mert nem ment le a lazam,nem hasznalt antibiotikum. Aztan gerinc problemat diagnosztizaltak,elvileg korabban is volt,csak nekem nem tunt fel,most meg kb labra nem birtam allni,es olyan szintu fajdalomcsillapitokat kaptam,mint egy lo,de tovabbi kivizsgalast igenyel.

Aztan mostanaban vilagosodtam meg affellol is,hogy a hazassagom tonkrement,eddigis tudtam,de most latom mar menthetetlennek. 2 hete meghalt egy hozzzatartozom (oke ez nem kozvetlen velem tortent,de akkor is erint), nem tudom,biztos van meg amit kihagytam....Ja 35%-al csokkent a fizetesem, bar azt en valasztottam,mert kezdtem bedilizni a munka mennyisegetol.

2015. febr. 26. 06:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Több mint valószínű, hogy már meg is fejtetted. A rengeteg meló, az, hogy tudod a házasságodnak annyi + meghalt valakid, ezek simán okozhatnak ilyen viselkedési változásokat, belül sztrájkolsz ezek ellen a dolgok ellen és így jön ki. A betegség is simán idevág, az hogy a fertőzést nehezen gyűrte le a szervezeted pont beleillik a képbe és a gerincbántalom is felerősödhetett a lelki dolgok miatt. Vagy akár a fizikai megterhelés miatt is ha a munkád ilyen jellegű. De mondom, rakd rendbe az életed és minden jobb lesz, majd meglátod!

Ez nem ezotériás kérdés! Sok sikert kívánok neked hogy jobbra forduljanak a dolgaid!

2015. febr. 26. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!