Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember aki...

Van itt olyan ember aki látott már szellemet? Meséltek róla?

Figyelt kérdés

2015. febr. 25. 14:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én láttam, beszéltem is. Volt köztük démon is. Mesélni róluk? Inkább nem, örülök, hogy eltudom nyomni őket.
2015. febr. 25. 15:31
 12/13 anonim válasza:
Én láttam szellemet farsangon!!!négyet is!!!
2015. márc. 1. 07:52
 13/13 anonim válasza:
kedves kérdező! én már láttam, nem is egyszer. jobban jársz ha nem próbálsz meg velük kapcsolatba lépni, mert lehet úgy jársz mint én.. rám ragadt egy mikor megpróbáltuk megidézni az egyik barátunk elhunyt szerettét. azóta egyfolytában követ és tönkreteszi az életemet.. emellett sokat mesél a másik világról. azt tervezik, hogy néhány éven belül megnyitják az alvilág és a mi világunk közötti kaput és megszállnak minket! szóval vagy vársz vagy cselekszel és felszerelkezel szellemek elleni szent dolgokkal! én az kristályingát javaslom.
2015. márc. 19. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!