Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mintha bele látnék mások fejébe?!

Mintha bele látnék mások fejébe?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves leszek hamarosan és arra lettem figyelmes (kb 2 éves intervallum), hogy nagyon sokszor előbb tudom a kérdésre a választ, mint ahogy feltenné nekem a kérdést. Gondolok arra, hogy a töri tanár megkérdez egy évszámot(nem tudtam pontosan és nagyon közel vagy eltalálom telibe) Szerencsejátékban kétszer volt sikerem (30 ezer Ft összesen). Teljesen véletlen számokat írtam és bejött.

2015. febr. 24. 15:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem leteremteni akartam, de ő maga írta, hogy nem tetszenek neki az ezoterikus dolgok. Csak akkor nem értem miért írta ki ezt. Meg nem tudom milyen válaszokat vár erre.

Mi mást tudok mondani...logikusan megmagyaráztam a jelenséget. Kész.

2015. febr. 25. 15:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem fogok egyetlen egy értelmes kérdést lepontozni! Több próbálkozásból jött össze ez az összeg, de akkor is ennyit nyerni ennyi idősen? Köszönöm a válaszokat.
2015. febr. 25. 17:19
 13/14 anonim válasza:

"nagyon sokszor előbb tudom a kérdésre a választ, mint ahogy feltenné nekem a kérdést."

Szerintem amikor ilyen történik,akkor valaki olyannal beszélsz,akit nagyon ismersz és hát ez lehet,hogy telepátia.

2015. márc. 20. 18:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, így igaz. Nem feltétlenül, sokszor előfordult már olyannal is, akit alig ismertem...:)
2015. márc. 20. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!