Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember aki tud...

Van itt olyan ember aki tud olvasni az akasha krónikában és segítene nekem?

Figyelt kérdés
Csak releváns válaszokat szeretnék, köszönöm!
2015. febr. 23. 15:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%

Nem létező dologban csak egy elmekárosult tud olvasni. Ez a legrelevánsabb válasz.

Hacsak nem igényli valaki, hogy félrevezessék. Ez esetben vak vezet világtalant.

2015. febr. 23. 15:16
 2/12 anonim ***** válasza:
41%
Egy elme károsult az első, mert azt sem tudja miről beszél, ami nem létezik. Nem lenne semmi értelme az egésznek, minden információ tárolódik benne, nem vész el. Szerintem itt nem fogsz olyan embert találni. Nincs is idegrendszere ide senkinek, ezo oldalra írni, ahova szkeptikusok írhatnak releváns dolgokat. Nem létezik, böfögnek egyet, azt kész. De még csak felvetni se lehet.
2015. febr. 23. 15:23
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Gyógyszert tessék bevenni, nem a kispárnahuzatba rejteni.
2015. febr. 23. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
Megfelelő felkészüléssel te is tudsz. A saját válaszod csak hitelesebb, mint egy ismeretlen emberé.
2015. febr. 23. 15:44
 5/12 bollocks ***** válasza:
80%

Itt van minden, amit Akasha-ról tudni kell:

[link]

2015. febr. 23. 16:50
 6/12 A kérdező kommentje:

Azért nem ezo oldalra írtam, mert itt jóval nagyobb a látogatottság és korábbi kérdéseket olvasgatva azért feltűnt, hogy néha-néha megfordul itt egy-két komolyabb képességekkel megáldott ember.

Míg az ezo oldalakon nagyon rendszertelenül megy a fórumozás.

A problémám az, hogy akaratomon kívül nagyon elszúrtam az életem, de annyira, hogy már nem is tudom hogy tudnám rendezni. Minden próbálkozás nagyon erőtlennek tűnik, és mintha csak egyre rosszabbul mennének a dolgok, bár néha vannak pozitív kiugrások.

Én mégis úgy veszem észre, hogy valamit alapjaiban rontottam el nagyon, és ha megtalálnám a megfelelő irányt rendeződnének a problémáim.

Ráadásul az egészségemre is komoly kihatással volt az elmúlt pár év, éppen ezért nem vagyok olyan állapotban, hogy a saját magam álljak neki.

2015. febr. 23. 23:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy tudok-e Neked segíteni, de a kérdésedet olvasva nagyot dobbant a szívem és nem tudtam megállni, hogy ne írjak ..
2015. febr. 24. 20:44
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Tapasztalt spirituális oktató vagyok. A spirisztika, misztika, ezotéria terén tájékozódott. De az Akasha krónikához csak mély meditálással tökéletes alfa állapotban lehet hozzáférni, és ez csak a Tibeti szerzeteseknek megy. Én még kezdő meditáló vagyok.

Abban biztos vagyok, hogy mivel magyarországon nincsen nagy múltja a tudatállapot ismeretnek (értem itt a mély meditációban felcsatlakozott csatornát), ezért itt nem kapsz választ, mindenképpen Tibetbe kell menned, ha fontosabb dolgot akarsz megtudni.

De ha bármi kérdésed van, ami spirisztika, ezotéria, valós történelem (arvisura), vallás, vagy misztéria, akkor kérdezz bátran.

2015. febr. 25. 01:25
 9/12 anonim ***** válasza:

"Tapasztalt spirituális oktató vagyok. A spirisztika, misztika, ezotéria terén tájékozódott. Én még kezdő meditáló vagyok."

A kötekedés legkisebb szándéka nélkül kérdem, hogy ez a kettő (az első és a harmadik mondat) hogy fér össze?

2015. febr. 25. 01:36
 10/12 anonim ***** válasza:
41%

Úgy, hogy zárt körben tapasztaltan (és egyben megtapasztaltan, mert voltak spirituális tapasztalataim) oktatom a spiritualizmust. Ebben az értelemben tájékózodott is vagyok.

Viszont a meditáció még nem megy haladó szinten. Úgy vélem, ahhoz már szakrális vagy teológiai tudás kell.

2015. febr. 25. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!