Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezt miért hallhatom?

Ezt miért hallhatom?

Figyelt kérdés
Ma valamiért beraktam a cd lejátszóba egy tibeti meditációs cd-t és felfigyeltem közben egy női énekre is a férfi éneke alatt. Először elgondolkoztam rajta, hogy van-e rajta női ének is, mert nem úgy emlékszem, aztán rájöttem, hogy nincsen. Később pedig megint betettem a cd-t és kb 2 perc után kikapcsoltam és megint hallottam halk zenét női énekkel, aztán pedig egy nő beszélt halk hanggal, csak nem értettem, mit mondott. Arra is gondoltam, hogy a tv a másik szobából, de átjöttem és az le volt némítva, ráadásul a híradó ment. Mikor mondtam anyunak, akkor mondta, hogy már azt hitte, hogy ő bolond, mert ő is hallott valamit tegnap, kihúzta a rádiót és akkor is ment a zene.
2015. febr. 22. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek szerint csak van.
2015. febr. 22. 20:13
 2/4 fersk ***** válasza:
Panelház?
2015. febr. 23. 01:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem panel :/
2015. febr. 23. 07:13
 4/4 anonim ***** válasza:
na kíváncsi lettem
2015. febr. 23. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!