Van itt köztetek olyan aki teljesen szét van csúszva és nem tudja hogy mit kezdjen az életével? A sok spirtuális szar miatt amit olvasott és nézett?
A földesgazda műveli a kertjét. Aztán néha leűl a szélére és onnan nézi, hogy mi hibádzik, mi nem, hogy áll a vetés. Aztán tovább műveli a kertjét, mert ő a kert gazdájaNem a kert szélén űl és töpreng, hogy mit kezdjen a kertel, ami egy idő után csak egy gaz tenger, mert a gazda nem cselekszik csak agyal
Éld meg az életedet, barátom. Ezt a sok önjelölt dzsediboszorkányvámpírpapnőtáltossámángyémántosbébikehhh fazonokat felejtsd el ! Éld a saját életedet és fogadd el, ne pedig hidd, hogy képes vagy rossz és jó döntéseket hozni. Halgass vagy nézz az emberi elmével foglalkozó tudósok előadásait ( A Youtube erre való, nem a Sláger Tibó baromságokra. ) Gyorsan kizökkensz a " lecsúszásodból " , mert míg hallgatod, vagy nézed őket, addig egy sor kérdésedre magadnak adhatod meg a választ, nem egy barom fog zombit csinálni belőled . Kezdj valamihez, amitől sikerélményed lesz. Menj emberek közé és éld az életedet. Ettől még néha leűlhetsz elmélkedni, mint a gazda, ahogyan írtam. De éld az életedet, mert ember vagy, nem entitás, szellem, és ehhez hasonlóak. Még valami: Én egyszer mentem el egy jóshoz. Becsöngettem és kiszólt, hogy " ki az ? " ..Azóta nem hiszek bennük...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!