Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt köztetek olyan aki...

Van itt köztetek olyan aki teljesen szét van csúszva és nem tudja hogy mit kezdjen az életével? A sok spirtuális szar miatt amit olvasott és nézett?

Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 10:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én is gondolkodom azon, hogy elmenjek-e uszómesternek. Attól épek maradnának az idegeim.
2015. febr. 19. 12:27
 12/18 anonim válasza:
34%
Már jó úton vagy, ha a bűzös végtermékhez hasonlítod az ezotériát. Helyes és bánj vele ennek megfelelően. Teljesen igaza van a 12:08-kor kelt hozzászólásnak: ha csak általános iskolás szinten érted a fizikát, biológiát, kémiát, már akkor egy életre be vagy oltva sok marhaság, átverés és pénz kicsalás ellen. Nézd a Spektrumot és a NatGeot, éljél józanul és akkor előbb-utóbb kimászol a gödörből.
2015. febr. 19. 12:38
 13/18 A kérdező kommentje:
hát tökre bánom hogy belemásztam minden ilyen spirtuális szarba ...ki tudok mászni belőle?
2015. febr. 19. 12:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Csak akarat kérdés:)

Mivel foglalkoztál?

https://www.youtube.com/watch?v=quH_vUCdy2o

2015. febr. 19. 13:04
 15/18 anonim ***** válasza:
az a titka, hogy mind a spirituális, mind az anyagi világban jelen kell lenni, és építkezni kell. Ha valaki egyoldalúan szinte csak az egyikre koncentrál, akkor az előbb-utóbb szétcsúszik. Tök mindegy, melyik oldalra.
2015. febr. 19. 19:13
 16/18 Ozmium42 ***** válasza:
Ember, kezdjél el megtanulni programozni. Nem mondom, hogy könnyű, és azt sem garantálom, hogy ez segít. Viszont - bár nekem nem volt ilyen problémám, mint neked - nagyon átformálta az addigi világnézetemet, alig több, mint egy év alatt. Ezen a téren nincs misztikum. A programod olyan, amilyenre csinálod. Ha nem működik, az csak a te hibád, nem isteneké, démonoké, angyaloké vagy ördögöké, nem misztikus energiáké, vonzásoké. Összeszeded a gondolataidat, a legridegebb racionalitás mentés haladsz. A saját gondolkodásodat kell lebontani elemekre, és algoritmusként újra felépíteni. Kiváló önismereti lecke! Engem olyannyira átformált ez, hogy az érdeklődési köröm is megváltozott. Korábban a biológia és a kémia érdekelt, mostanában elfordultam az elvontabb matematika, fizika irányába, mert ezek hasonlítanak jobban a programozásra. Ha belevágnál, kezdő nyelvnek a Pythont javaslom. Könnyen tanulható, hatékony, sikerélményt ad a kezdetektől. Az interpreter nagyon hasznos a tanulásnál, mert rövid kódrészeket azonnal végrehajthatsz, egyből láthatod az eredményt, nem kell a fordítással bajlódni. Jobban megérthetsz problémákat, ha leprogramozod. Automatizálhatsz monoton, rutinszerű feladatokat. Remek dolog.
2015. febr. 19. 20:27
 17/18 Badattitude ***** válasza:

A földesgazda műveli a kertjét. Aztán néha leűl a szélére és onnan nézi, hogy mi hibádzik, mi nem, hogy áll a vetés. Aztán tovább műveli a kertjét, mert ő a kert gazdájaNem a kert szélén űl és töpreng, hogy mit kezdjen a kertel, ami egy idő után csak egy gaz tenger, mert a gazda nem cselekszik csak agyal

Éld meg az életedet, barátom. Ezt a sok önjelölt dzsediboszorkányvámpírpapnőtáltossámángyémántosbébikehhh fazonokat felejtsd el ! Éld a saját életedet és fogadd el, ne pedig hidd, hogy képes vagy rossz és jó döntéseket hozni. Halgass vagy nézz az emberi elmével foglalkozó tudósok előadásait ( A Youtube erre való, nem a Sláger Tibó baromságokra. ) Gyorsan kizökkensz a " lecsúszásodból " , mert míg hallgatod, vagy nézed őket, addig egy sor kérdésedre magadnak adhatod meg a választ, nem egy barom fog zombit csinálni belőled . Kezdj valamihez, amitől sikerélményed lesz. Menj emberek közé és éld az életedet. Ettől még néha leűlhetsz elmélkedni, mint a gazda, ahogyan írtam. De éld az életedet, mert ember vagy, nem entitás, szellem, és ehhez hasonlóak. Még valami: Én egyszer mentem el egy jóshoz. Becsöngettem és kiszólt, hogy " ki az ? " ..Azóta nem hiszek bennük...:D

2015. febr. 20. 19:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Én már olyan vagyok mint a mosottszar
2015. márc. 17. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!