Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet különleges képességem?

Lehet különleges képességem?

Figyelt kérdés
Van egy plusz ujjam a jobb kezemen, kerek évezredben születtem(2000-be), és néha elalvás előtt ha mondom hogy 6-kor keljek, akkor is kelek.

2015. febr. 12. 21:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%
Jól értem, te most jedi akarsz lenni?
2015. febr. 12. 22:17
 12/24 anonim válasza:
70%
Kérlek, mondd, hogy ez egy trollkérdés. Sok ezotérikus dologban hiszek, de ez már nekem is sok. Komolyan hogy gondolod ezt a dolgot? Holnap reggel felkelsz, és hirtelen tárgyakat mozgatsz?
2015. febr. 12. 22:29
 13/24 anonim ***** válasza:

Az ébredés nem különleges, sokan vagyunk ezzel így, belső óra, bioritmus.

A plusz ujj sem varázslatos extra, inkább vagy fejlődési rendellenesség, vagy volt egy ikertestvéred, aki visszafejlődött vagy nem fejlődött ki, hozzáolvadt a testedhez, és egy kisujjnyi maradt belőle (rosszabb is van, keress rá). Én ismerek egy nőt, akinek az egyik kezén nem fejlődtek ki az ujjak.

Sok gyerek született 2000-ben is. Neked talán nem voltak osztálytársaid ebből az évből? :-)

Egyébként minden ember egyedi, egyszeri, megismételhetetlen és különleges.

2015. febr. 12. 22:45
 14/24 A kérdező kommentje:
De nem mindenki ilyen újjal, és semmi ikertestvérem nem volt, és senkinek nincs a családban.
2015. febr. 13. 09:13
 15/24 anonim ***** válasza:
Fölös csontnak hívják régiesen. A hatujjúság annyira nem ritka. Ady Endre, Csontváry és még egy rakat művész, és híres magyar született hat ujjal. Egyesekből beavatott lett, másokból művész, aki nem találja a helyét, és így tovább. A fölös csont nem jogosít fel semmire, csak jelzés. Sem elbízni magad nem érdemes, sem feladni.
2015. febr. 13. 10:24
 16/24 anonim ***** válasza:

Elmondom mégegszer mert látom elsőre nem sikerült megérteni:

Nem újjal hanem ujjal!

Tessék itt van 2 példamondat:

- Szép ez az új autó.

- Fáj az ujjam.

Remélem érzékeled a különbséget és megtanulod helyesen leírni az ujj és új szókat.

2015. febr. 13. 12:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha már belekötsz, nem szókat, hanem szavakat a szót többesszáma. Ettől függetlenül a helyesírása nem témához kapcsolódik. Ha csak bele akarsz kötni valamibe, akkor kössél inkább olyasmibe, amiben magad is jó vagy.
2015. febr. 13. 13:31
 18/24 anonim ***** válasza:
A szók és szavak alak is helyes okoska, de ha még nem is lenne az akkor se írok 5 mondatomba 10 helyesírási hibát. Áruld el, hogy miért nehéz egy mindennapos szót helyesen leírni, főleg ha előtte mrá felhívták a figyelmed arra, hogy nem jól írod.
2015. febr. 13. 13:47
 19/24 Legoman ***** válasza:

Nincs olyan, hogy különleges képesség. Minden ember megtudja azt csinálni, amit a másik. Az már csak az akaratától függ.

Ha például te pankrátor szeretnél lenni, de nagyon vézna vagy, akkor itt az ideje, hogy gyúrj egy kicsit. Az már csak rajtad áll, hogy mennyire vagy kitartó.

Ugyanígy működik a pszichikus képességek terén is. Ha te szeretnél tárgyakat mozgatni, akkor arra gyúrni kell, de azért ne fáraszd ki magad benne. De tényleg fölösleges képesség a tárgy mozgatás, kivétel a bűvészeknek. :D

Sok jobb dolog van, mint például a víz irányítása, a tűz se rossz, szél (ez könnyebb), időjárás, jéghajlítás, fény stb.

Olyat tanulj meg, aminek hasznát is veszed, mert hiába vagy kigyúrt, ha nincs sehol aréna, ahol pankrátor lehetnél. :)

De először kezdj egy kicsit könnyebbel, a tárgy mozgatás képessége mint írta más is és én is, tényleg fölösleges képesség, de arra megtanít, hogyan irányítsd a dolgokat. Először a tárgy mozgatást gyakorold mindenképpen, hogy kialakuljon egyfajta érzék, amit majd tudsz hasznosítani a továbbiakban. De nem kell elsietni, addig gyakorold, ameddig 100%-ig biztos nem leszel abban, hogy kész vagy. De megnyugtatlak, sohasem leszel kész. :)

2015. febr. 13. 13:55
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszi, és az ujat a kérdésben jól írtam, de amint elsőnek elírtam, a lúzer már belekötött, látom rossz életed lehet, de nyugi, itt nem fogják a fejed beleverni a földbe, hoppá! máris eszedbe juttattam mi vár a monitortól távolodva, na ott oszd az észt!
2015. febr. 13. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!