Tudom,hogy ez masnak tok hulyeseg,de engem nagyon is erdekel. Azt is jol tudom,hogy megtudom csinalni,de nem tudom hogyan kezdjek hozza. Mar kisebb korom ota gondolkozom azon,hogy hogyan tanulhatnam meg.Azota erdekel.legyszi segitsetek! 14/L
Először az empatikus készségeidet kell kifejlesztened. Az érzések könnyebben közvetítődnek, mint komplex gondolatok. Ezután már spontán esetek maguktól is létrejönnek majd, amikor sikerül elkapni pár kósza gondolatformát.
Az empátiát könnyű fejleszteni. Egyszerűen csak át kell érezni, amit más érez, belehelyezni magad a szituációba. Később már magától megtörténik mindez, ekkor ezt a készséget meg kell tanulnod szabályozni, hogy ne legyél érzelmileg kiszolgáltatott. Innentől pedig már nem csak az érzésekre kell figyelni, hanem arra is, hogy befogadó legyél mások gondolataira. A gondolatolvasás passzív dolog. Mások által kifelé sugárzott dolgokat fogsz fel vele. Mások tudatába belépni hogy ott kutakodj nem ilyen egyszerű.
2015. febr. 9. 12:49
2/15 anonim válasza:
Olyanokkal könnyebben fog menni, akik hozzád hasonlóan gondolkoznak, gyakorolj azokkal, pl. mire gondol most, vagy néztek pl. képet és megpróbálod kimondani amit gondol a másik és viszont. Utána észre fogod venni, hogy előfordil néha hogy egyszerre ugyanazt mondjátok ki.
Keudetnek ez jó lesz.
2015. febr. 9. 12:54
3/15 anonim válasza:
Minek?
2015. febr. 9. 12:57
4/15 anonim válasza:
Ilyen képesség nem létezik, viszont gondolj bele Lucifer! Mennyivel könnyebb lenne számos helyzet, ha mások gondolatából előnyt tudnánk faragni!
2015. febr. 9. 13:16
5/15 anonim válasza:
Tipikus. Nem az jut eszedbe, hogy mennyivel jobban megértené egymást két ember, ha nem csak szóban, és vizuálisan kommunikálna, hanem az, hogyan kovácsolj belőle magadnak előnyt...
2015. febr. 9. 13:55
6/15 anonim válasza:
Megkérdezni hogy mit gondol
2015. febr. 9. 14:05
7/15 anonim válasza:
Kiszlányom neked ez nem fog menni, mivel nem vagy mentalista :DDD
2015. febr. 9. 14:33
8/15 anonim válasza:
Neked is tipikus az előítéleted, hiszen nem anyagi/elismerési szempontból vettem figyelembe a lehetőséget, de te ezt már leszűrted nulla konkrétumból, mert jól olvasol a gondolataimban. De mindegy, te is magyar vagy. ;)
2015. febr. 9. 15:35
9/15 anonim válasza:
Az hogy magyar vagyok hátrány? Ha nem akarod, hogy téves következtetéseket vonjanak le a mondandódból, fogalmazz úgy, hogy azt értsék, amit gondolsz. A kifejezésmódod önérdekre utalt, a nulla információ téves megállapítás. Ha tévedtem, ami természetesen könnyen meglehet, az abból fakad, hogy a megfogalmazásod nem a valódi szándékodat takarta.
2015. febr. 9. 18:01
10/15 Ozmium42 válasza:
Vesszetek össze azon, hogy egy nem létező képességet jó vagy rossz célokra kell-e fordítani. Amúgy a magyarozás bunykó palyaszt dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!