Hogyan tanuljam könnyen a törit?
Figyelt kérdés
Tudom hogy mindenkinek más a tanulási módszere de szeretném valahogy gyorsabban tanulni most 7.-es vagyok és apáczai könyvünk van ami nem a legjobb.2015. febr. 2. 15:17
1/10 anonim válasza:
csinálj egy időgépet,és menj vissza abba a korszkaba amit épp vesztek,és belemegy az elsórvasd agyadba
2/10 anonim válasza:
film, film, film! de ne doksi, az olyan mintha olvasnál
3/10 anonim válasza:
én általában jegyzetelni szoktam azt amit a tanár mond.
4/10 Firedoom válasza:
A világháborúkat Sabaton hallgatástól tanultam meg (természetesen nem mindegyik részét, de sok a történelmi témájú). A rizsára nincs jó módszer. Persze jó ha béka van meg stb, de azt nem lehet megtanulni. Háborúknál meg keresd az ok okozatot! Józan paraszti ésszel ki lehet találni mi történhetett.
5/10 anonim válasza:
Én is a tanár által lediktált jegyzetet tanultam meg +elolvastam hozzá a könyvet.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat én is jegyzetet és tankönyvet olvasom át és tanulom de most már akkor megpróbálom a filmet:)😆☺😊
2015. febr. 2. 18:33
7/10 anonim válasza:
Én gimiben (két tangyelvű, tehát elég nehéz) úgy csináltam, hogy kiemelővel kihúztam a dolgokat, aztán ha vége lett a fejezetnek, akkor írtam egy 1-2 oldalas vázlatot. Az adatok mind benne voltak, de nem tömény szövegként, hanem vázlatpontosan, nyilakkal, a különböző szakszavak összeszedve a magyarázatukkal. Ez mind szépen, rendezetten leírva. Pár perc volt csak átolvasni, szóval óra előtt is meg tudtam csinálni párszor, ráadásul jegyzetelés közben is sok dolog megmaradt a fejemben.
8/10 anonim válasza:
En azt csinaltam h hallas utan azonnal jegyzeteltem rovid kulcsszavakba (altalaban en voltam az egyetlen aki ertette is a jegyzetem) es akk rogton van egy kesz jegyzetem amit ha kell atolvasok az adatok miatt de am megjegyzem a lenyegi tortenest. Ha dotografikus a menorias mint nekem akk segitenek az abrak is. En tudom h tankonyvbol nehez tanulni ezert az egyszeruseg kedveert elo se veszem ;D a filmet en is javasolnam csak h pl bevesodjon az agyadba h ki kinek volt a kortarsa
10/10 jan1k4papa válasza:
Fogodmagad leulsz es ha erdekel is akkor konnyen megfogod tanulni nem tudom hanyadikrol van szo de azt tudnod kell 80% a mese en mar elvegeztem az iskolat sot diplomam is van keltse fel az erdeklodesedet tanulj szorgalmassn es menni fog de a legfontossab hogy elkepzeld agyba lasdbele magadat a dolgokba :) hogy mi miert van es menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!