Hogy tanuljam meg könnyen a verseket?
Figyelt kérdés
egyszerűen nem tudom megjegyezni a verseket még akkor sem,hogyha 2 órán keresztül azokat tanulom :S2011. febr. 1. 16:32
1/3 anonim válasza:
Az én magyartanárom mindig azt mondta, hogy először azt jegyezzem meg nagyvonalakban, hogy miről szól, ne pedig szóról-szóra... utána jöhet a szavak rögzítése, és ha a lényeget tudom, könnyen be fog ugrani. A rím is segít.
2/3 anonim válasza:
Nálunk a fiam volt ilyen : iszonyú nehezen tudott verseket megtanulni, pedig amúgy okos gyerek...
Aztán kipróbáltuk a szójalecitin kapszulát (napi 1200mg) és pár hét után látványos lett a javulás, azóta pár perc alatt megtanul egész hosszú szövegeket!!!
Előtte próbálkoztunk még azzal a módszerrel, hogy mindig 2-2 sort tanuljon és ha az jól megy, akkor újabb 2 sort...
Na, ez valamennyit segített.
De a szójalecitinnek elképesztő a hatása, összességében az egész tanulása könnyebb mióta szedi.
Sokkal jobban vág az agya tőle, és a teherbíró képessége is sokkal jobb lett (nem fáradékony, mióta szedi).
3/3 anonim válasza:
Ritmizálva, dallammal könnyebb a verseket megtanulni. Ez sok évezredes tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!