Bizarr gyógyító energiák. Mi a véleményetek? (többi lent)
Köszönöm az eddigi válaszokat. Még jöhetnek!
A titokzatos 'rezgésekre' jómagam is kíváncsi volnék :-)
Az Univerzum energiájához, rezgéseihez közel kerülni? Akarattal?
Hiszen ellenkezőjét nem tudod megtenni! Az univerzumi energiákhoz túlzottan közelkerülni nem kivánatos.
Én azon a véleményen vagyok, hogy nagyon sok minden segítheti a gyógyulást. A fizikai kezelés mellett, leginkább az ember tudata, gondolkodás, hozzáállása. De ehhez nem kell semmiféle áltudományos humbug, semmiféle kvantummechanikai maszatolás (pl a tudat és a mérés keverése).
Például a zene is sokat segíthet (olyan, amilyet az ember szeret), vagy a színek/fények, egyáltalán a környezet.
Én a mandalákat is szeretem, de azért, mert SZÉPEK, esztétikailag tetszenek. Nem értem miért kell mindenféle elbonyolított filozófiát mögé erőltetni.
Illetve értem: mert ez nagyon nagy üzlet (na nem a mandala, hanem a sarlatánság). Ha az ember beteg, ha egy hozzátartozó beteg, akkor bizony nem számolja az ember a pénzt és kapaszkodik mindenbe, ezt bizonyos "gyógyítók" (kuruzslók, sarlatánok) minden további nélkül meglovagolják.
A Bullshit-generátor segítségével mindent meg tudok magyarázni. Legyen most akkor a mágikus rezgés, bár ez is mindegy...
- Szóval ezt a disszonanciát kvantum szinten kell kezelni, hogy az erőtér harmóniája helyreálljon! De ezt csak az tudja, aki a szakrális tudás birtokosainak kinyilatkoztatása által kapott tudásánál fogva az ősi egyiptomi mágiák értője lett.
Az okkult praxisban a mesteringával végzett praktikum szerepe kardinális jelentőséggel bír a bontakozó adeptus szemében.
Bármit szeretnétek tudni, forduljatok hozzám, de csak 20:00 előtt, vagy 22:00 után, mert közben megy a "the Big Bang Theory". Esetleg reklámszünetben még ráérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!