Mit jelenthet ez a szimbolum?
Figyelt kérdés
sarga haromszog korulotte piros karika forgott?milyen szimbolum lehet ez?2015. febr. 4. 21:23
2/7 A kérdező kommentje:
kepet sajnos nemtudok kuldeni mar nagyon regen lattam,es csak egy rovid pillanatra.annyira emlekszem hogy hajnalban tortent,kineztem a kis ablakon es az udvaron lattam...aztan becsuktam es visszafekudtem....mar lassan 10eve...csak van v.mi jelentosege ha meg mindig emlekszem ra..
2015. febr. 4. 21:39
3/7 anonim válasza:
Semmit, két geometriai forma. Valószínűleg félálomban hallucináltál.
4/7 anonim válasza:
Rajzold le paintben, hátha úgy jobban ráismernek az emberek
5/7 anonim válasza:
Ilyesmit alkímiában használtak, és a korai kémiában. Színek alapján valami tűz, vagy földes jellegű dolog. Az is számít hogy a háromszög hegye merrefelé állt. Ha talpon állt a háromszög, valószínűbb a tüzes jelleg, ha a csúcsán, inkább földes. A kör egységességet, folyamatosságot,meg egy csomó más hasonló dolgot jelent.
némi angol tudással hátha kihámozol ebből valamit.
6/7 A kérdező kommentje:
sajnos telorol vagyok :( ( a paint miatt irom) utsonak koszonom :)
2015. febr. 4. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!