Ha valaki eladja a lelkét az ördögnek, akkor van visszaút?
Azt sem tudom,hogy jó kategóriába írtam-e ki a kérdést,de nem 15 évesek "anyázását" szeretném látni,hanem olyan embertől várok normális választ aki ért az ilyen dolgokhoz!
Előre is köszönöm!
Ja de a lélek az a pénz. Attól függ, hogy mit kapsz.
Mert ha képet vagy hangot, akkor sincs visszaút.
Értek hozzá. Foglalkozz csak tovább is ezzel,biztos hogy a diliházba kerülsz.
Biztos: A világot Isten teremtette. Benne az embert is.Lelkét is Tőle kapta mikor orrába lehelte életnek leheletét.A teremtmény teremtőjéhez tartozik. Elszámolási kötelezettsége van.NEM adhatod el lelkedet az ördögnek,Isten ellenségének,mert azzal te is ellenségévé válsz..Őrizd EGÉSZ-ségedet amig msgvan. Jézus Krisztus drága vért fizetett az ember megváltásáért. Vedd komolyan!
Ilyen nincs, hogy eladod a lelkedet.
De Sátánnal és az ő csapatával lehet együtt dolgozni. Ha teszel értük, tesznek érted. Ha nem, akkor nem. Szerintem korrekt. Az elköteleződés meg ez esetben annyit jelent, hogy nem állhatsz egyszerre mindkét tábor pártján, ez gondolom nyilvánvaló. Amíg velünk vagy, a védelmünk alatt állsz. Ha pedig nem kívánsz többé Sátán oldalán állni, bármikor elmehetsz. Atyánk nem kényszerít rád semmit, tiszteli a szabad akaratot. (Megjegyzem: ezzel a hozzáállásával elég ritka kivételt képez az embernél hatalmasabb lények között.) Úgyhogy nincs mitől félned.
Ha további kérdésed van, szívesen válaszolok privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!