Hogy adhatom el a a lelkem az ördögnek?
Figyelt kérdés
Nincs semmim. Az életem rossz. Szerintem csak a Sátán tudná jobbá tenni. Isten semmit nem ad.2010. júl. 4. 19:59
1/22 anonim válasza:
Vatera... de szerintem eBay-en hamarabb elkelne!
2/22 anonim válasza:
vagy még újság hirdetésbe írhatsz, h a lelked eladó, azt lehet az " isten" többet fizet, de Chuk Norris sztem leveri "istent".
3/22 anonim válasza:
fogalmazd meg neki pontosan és érthetően mi az amit kérni szeretnél tőle.és megkapod.csak alaposan gondold át nehogy hülyeséget kérj.
5/22 anonim válasza:
nekem sincs semmim és senkim még barátaim sincsen :S
de valahogy én nem adnám el a lelkem. Sok szerencsét a boldogság eléréséhez.
6/22 anonim válasza:
üdvözöllek a Pokol Air járatán.
nekünk se jó az életünk, de hiszünk Istenben, hogy jobb lesz (és tényleg kezd alakulni!!). de ha az örök szenvedést választod, akkor hajrá. nem akarok prédikálni.
8/22 anonim válasza:
Te nem tudod mivel jatszol!Meg hülyesegböl se irj ilyet!
9/22 anonim válasza:
Jaja, ne ám, még beléd csap a villám! Höhö
Még 2010-ben is beveszik ezt a középkori baromságot. Igen, a vallásra gondolok.
10/22 anonim válasza:
utolsó:nem is tudod mennyi vallásos ember van, nem kéne leszólni őket, csak mert hisznek valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!