Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lesz jövőre világvége? 2016ra...

Lesz jövőre világvége? 2016ra jósolták, aki nem tudná.

Figyelt kérdés

A NASA volt alkalmazottja Dr. Sal szerint 780 ezer évvel ezelőtt történt meg utoljára, hogy a Föld mágneses mezeje megváltozott és a pólusok megcserélődtek, szerinte ez a folyamat játszódik le majd ismét, melynek következtében 2016-ban ismét bekövetkezik a pólusváltás.

Ennek az eltolódásnak a következtében, mely rendkívül gyorsan 66 nap alatt fog bekövetkezni, a sugárzás szintje hatalmas mértékben meg fog emelkedni és a bolygón élő emberiségnek és állatvilágának 75-80 százalékát el fogja pusztítani.

2015. febr. 3. 09:38
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim válasza:

majd 2017-ben elmesélem milyen volt :D

pff

2015. júl. 11. 12:00
 42/52 anonim ***** válasza:
"majd meglátjuk kinek lesz igaza" paranoiás barom, nem az interneten lévő szennylapok alapján kell élni hanem józan paraszti ésszel kell gondolkodni! :D
2015. nov. 2. 20:52
 43/52 anonim ***** válasza:
a világ végét azért mondják hogy az embereket ilyeaszgesség és mennyenek a boltokba és a pénzüket csesszék el ezeket a milliárdososk találják ki hogy beijesszék a szegényeked hogy jajj uristen meghalunk... nem ez nem igaz soha sem lessz világ vége legfeljebb a tudodok szerint 4 és fél milliárd év múlva belecsapódik a földbe a nap addigra már utódok se lesznek szóval az egész egy átverés hazugság így szedik ki az emberből a pénzt... ha eddig nem tudtátok!!!
2015. dec. 31. 08:57
 44/52 anonim válasza:
Ha tényleg olyan komoly lenne akkor már bejelentették volna több helyen is...amúgy ha tényleg lenne 2016-nál miért írnak későbbi időt?Amúgy se lenne teljesen ugyanis a 70-80 százalék nem 100 százalèk 2012-ben is volt világ vége, akkor meg az egész föld elpusztulását hirdették mégis itt vagyunk mostanra meg 70-80 százalék....amúgy is 66 nap altt sőt az egész évben fel tudunk rá készülni amíg az a jelenet meg leforog bemegy mindenki valahova és volt nincs világ vége ilyen egyszerű...2017-re is még terveznek dolgokat, és ha most vége lenne miért csak addigra ha úgy is vége? Egyszerű logika....
2016. jan. 1. 11:19
 45/52 anonim válasza:
Akkor kérdezem én:Először lesz pólus váltás? Több millió év elteltébem ez lesz az első vagy már több millió éve vége van a világnak? Már csak egy kérdés:Ha már rég vége van a világnak akkor hogy kerülök ide? Ennél már csak értelmesebb kérdés van...
2016. jan. 18. 21:25
 46/52 anonim ***** válasza:

2016. 02. 05. 12:14 - Itt vagyok, és élek.

----------------------------------------------------------

Ne félj, ez is csak egy ugyanolyan ostoba teoría, mint az eddigiek. Amúgy a Spektrumon megy egy műsor, ami olyan családok életét mutatja be, akik készülnek az apokalipszisre. Ők is bunkereket építenek. Két okból tesznek így: természeti katasztrófa és zombi támadás.

A bunker építés nem jelent semmit, megsúgom.

2016. febr. 5. 12:17
 47/52 anonim ***** válasza:
én már akkor túlélő vagyok:D
2016. márc. 18. 15:27
 48/52 anonim ***** válasza:
Húúu, basszus. Már annyi világvégén túl vagyok, az ideit csak rutinböl fogom letudni.
2016. márc. 18. 22:12
 49/52 anonim válasza:
Hol van már 😕?!
2016. jún. 21. 22:51
 50/52 anonim ***** válasza:
HAHÓ!!!! túléltem!! A nevem Will Smith . van még valaki? Ha igen, akkor találkozzunk Debrecenben a főtéren! Minden nap ott vagy déli 12 órától, vagyis amikor a Nap a legmagasabban áll. Tudok biztosítani élelmet szállást biztonságot!
2016. nov. 7. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!