Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lesz jövőre világvége? 2016ra...

Lesz jövőre világvége? 2016ra jósolták, aki nem tudná.

Figyelt kérdés

A NASA volt alkalmazottja Dr. Sal szerint 780 ezer évvel ezelőtt történt meg utoljára, hogy a Föld mágneses mezeje megváltozott és a pólusok megcserélődtek, szerinte ez a folyamat játszódik le majd ismét, melynek következtében 2016-ban ismét bekövetkezik a pólusváltás.

Ennek az eltolódásnak a következtében, mely rendkívül gyorsan 66 nap alatt fog bekövetkezni, a sugárzás szintje hatalmas mértékben meg fog emelkedni és a bolygón élő emberiségnek és állatvilágának 75-80 százalékát el fogja pusztítani.

2015. febr. 3. 09:38
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában annyi világvége van, hogy a következőre el sem megyek. Meguntam.
2015. febr. 3. 12:08
 22/52 anonim ***** válasza:
Óriás bunkert építs, mert ha jön az sms a Belügytől, mi mind hozzád fogunk költözni...
2015. febr. 3. 12:14
 23/52 anonim ***** válasza:
a pólusváltástól semmi nem fog kihalni, max megérzik az állatok és ennyi. olyan káros hatása amitől bármi is kipusztulna nincs.
2015. febr. 3. 12:15
 24/52 anonim válasza:
Engem már Nostradamus jól beszaratott, hogy '99-ben háború lesz, világvége, legalábbis Európában. Akkor még gyerek voltam, így komolyan vettem, de miután annyi évet töltöttem beszarva feleslegesen, ma már nem érdekel az egész téma. Lassan minden évben megjósolják, mert valakinek mindig van feltűnési viszketegsége, az emberek többségének meg annyira ingerszegény az élete, vagy annyira utálja, hogy kell valami ilyen nekik. Baromság az egész.
2015. febr. 3. 12:18
 25/52 anonim ***** válasza:
Max a fölösleges pánik miatt fognak emberek meghalni ilyenért, butaságból, nem ez lenne az első. Max. kiürül pár lakás, és lemennek az árak az ingatlanpiacon. :-)
2015. febr. 3. 12:20
 26/52 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Dehát a világnak már több, mint 2 éve vége...
2015. febr. 3. 12:41
 27/52 anonim ***** válasza:

Így van, a világnak már vége, itt a bizonyték.

Annak idején fel is vették:

[link]

2015. febr. 3. 12:43
 28/52 anonim ***** válasza:

"Dehát a világnak már több, mint 2 éve vége..."

... azóta nem is nagyon kapok maileket...

2015. febr. 3. 12:45
 29/52 anonim ***** válasza:

....éééééés MEG IS VAN az új világvége dátuma! Csak 3 esztendő kellett hozzá!

Ezúttal melyik földönkívüli faj hogy legyarmatosítani minket? Reptoid, krixkrax, lumbulábi, poloskoid, annaunaki?

És igen, szkeptikuska vagyok mit lépjek?

2015. febr. 3. 12:54
 30/52 anonim ***** válasza:
Most tépett el egy laza fél kilóméteres aszteroida a földtől nem messze, gyakorlatilag súroló pályán(kicsit több mint 1kk kilóméterre), de már most van új dátum? Az ember csak szaladgál föl-le a bunkerében, a végén még bedurran a lábam. A mágneses pólusváltás már zajlik, lásd dél atlanti anomália, meg barátai. A földet tartósan nem fogja olyan dózisú sugárzás érni, amitől mind meghalunk. Az lehet hogy csóri költöző madarak ezentúl északra repülnek ősszel, mert úgy érzik az a dél...De ez ilyen darwini hatás. Az embereknél is ez van. Aki hülye, az meghal.Nem kell hozzá világvége.
2015. febr. 3. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!