Hogyan lehet feloldani az emlékeim feletti blokkot?
Figyelt kérdés
Azokra az emlékeimre gondolok, amelyeket emberi létem előtt szereztem, másik fajommal, mielőtt ide kerültem. Kérlek, tudom, hogy a szekptikusok, keresztények, okoskodókon kívül vannak olyanok akik értenek, hozzá és már megcsinálták. Másik témában már találtam is egy embert. Sokan mondják, hogy megbánta, hogy feloldotta, de nekem fel kell.2015. febr. 1. 22:08
1/22 anonim válasza:
Emberi léted előtt patkány voltál?
2/22 anonim válasza:
A felejtés fátylának a szétszakításával.
Erre van több jóga, meg meditációs módszer is.
De megjelent az újfajta digitális eljárás is.
Az agyhullámok mesterséges megváltoztatása által egy bizonyos tudatszint mesterséges előidézése is irányított hipnózissal a célzott emlékek előhívása.
3/22 A kérdező kommentje:
Tudsz linkelni valamit amiből többet megtudok erről?
2015. febr. 1. 22:14
4/22 anonim válasza:
keress rá a gugliban a célszavakra, kidob majd egy csomó találatot.
ennyire ne legyél már lusta.
angolul még jobb cikke jönnek ki.
5/22 A kérdező kommentje:
Az volt az első, hogy rákerestem, de csak versek, jöttek ki meg idézetek, és ilyesmik.
2015. febr. 1. 22:24
7/22 A kérdező kommentje:
vagy elküldelek a ****-ba.
2015. febr. 1. 22:40
8/22 Ozmium42 válasza:
Honnan tudod, hogy fel "kell" oldanod a blokkot, és hogy volt előző életed, ha nem emlékszel rá?
9/22 A kérdező kommentje:
Magamért kell feloldanom a blokkot, és mindenkinek voltak előző életei.
2015. febr. 1. 23:22
10/22 anonim válasza:
Mindenkinek? Hogy merészelsz te mindenkit belekeverni a te saját külön bejáratú ostoba agymenésedbe? Kapjál már észbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!