Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek a gyakori frontok,...

Szerintetek a gyakori frontok, a légszennyezettség, a természeti katasztrófák arra utalnak, hogy itt a világvége? Mennyi időt adtok még? Mennyire féltek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 17:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És ezt mi nem vagyunk képesek megcsinál ehhez nagyobb hatalmaknak a vezetői segítsége kéne pl ahhelyett hogy USA meg Oroszország nem háboruznának hanem becsületesen összefognának és megvalósítani ezt. És egyébként nem adok sok időt max. 150-200 évet de még azis sok szerintem. Am még én ugyan az voltam
2015. febr. 1. 08:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Bocs hogy sokszor irok ez az utolsó bocs a hibákért telefonról írtam
2015. febr. 1. 08:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Semmi gond. Tudtam, hogyha kiteszek egy ilyen kérdést vagy a Jehova Tanúi vagy a Hit Gyülekezte, Adventisták, Krisztus Követő vagy éppen a New Age, etc valamelyik tagja fog válaszolni.
2015. febr. 1. 12:49
 14/15 Arobi ***** válasza:

Ha még eztet se tugyod,akkó minek írol ide,na ! December 8-án lesz. Úgyhogy addig igyekezz mindennel,aztán köröszt és kampec !

A hülyéknek, ja ! Majd minden évben "van világvége ", már vagy ezer éve,bár akkor meg ritkábban "volt vége ", de az utóbbi 100 évben túl sok lett az agymenőkből ! Olyan ez,mint a hasmenés,de az a fajta,aki állandóan hashajtót szed,csak ez agyra hajtó nélkül is megy.

Na kár erre több értelmes szó !

2015. febr. 7. 04:03
 15/15 világvége1 ***** válasza:
A globális felmelegedés miatt fog kihalni az emberiség 2300 körül.
2020. jún. 6. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!