Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi vagyok én? Hová tartozom?

Mi vagyok én? Hová tartozom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár éve vettem magamon észre,hogy egyre inkább kezdek "allergiás" lenni azokra az emberekre akik bele kötnek másokba vagy éppenséggel az illető háta mögött figurázza ki az illetőt.

Az üres fenyegetéseket sem szeretem mint például:"Leverlek kint a szart!" és a többi.Nem tartom magam egy agresszív embernek

,de mostanában előfordult velem,hogyha nekem valaki ilyet mond vagy a semmiért,számára poénból meg veregeti az arcomat,majd ha én azt nem tűröm akkor kiakadnak,hogy hogy merészelem őt arra kérni,hogy ezt ne tegye.

Szerintem elfojtott düh van a dologban,viszont bennem van az,hogy én nem lehetek senkire sem dühös,nem üthetek meg soha senkit,még csak nem is szólalhatok fel semmi ellen,mert nekem mindig tűrnöm kell és hagynom. És ez az amiből elegem van.

Azt még illik tudni,hogy barátaim már nemigen vannak ugyanis a nézeteimmel nem értenek egyet,és édesanyámon valamint édesapámon kívül másokkal nem tudok hasonló dolgokról beszélni,vagy kiönteni az érzéseim.

Szóval lényegében,mi is az ami én vagyok? Min kellene esetleg változtatnom?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. jan. 27. 10:19
1 2
 11/12 Fish1 ***** válasza:

Ne hagyd azt, hogy kötözködjenek veled ok nélkül. Olyan nincs, hogy valakinek tűrnie KELL, ezt mindig te döntöd el, hogy hol húzod meg a határokat. Ha eddig hagytad azt, hogy szekáljanak, és most változtattál ezen, akkor valószínűleg ezért "nem lehetsz senkire dühös és nem emelheted fel a hangod". Legalábbis azok szerint, akik eddig piszkáltak. Új nekik a helyzet, hogy az az ember, akinek eddig szívták a vérét, most a sarkára állt. Ettől függetlenül ne hagyd magad, mert az ilyen agresszorok abból táplálkoznak, ha látják, hogy valaki meghátrál előlük. Természetesen ezt nem arra értem, hogy verd le őket, mert szerintem az erőszak nem megoldás semmire. Intelligenciával és egy-egy jól irányzott mondattal szerintem többre mész.

Ha hagyod magad és elfojtod az érzéseidet, azzal csak nőni fog benned a düh. Nem is azok iránt, akik szekálnak, hanem főleg magad iránt, mert nem állsz ki magadért. És ha megy az önostorozás, az idővel súlyos következményekkel jár, mind mentálisan, mind fizikálisan (szomatizáció).

Azt írod, hogy barátaid már nemigen vannak, mert nem értenek egyet a nézeteiddel. Ez valószínűleg azért van, mert te elkezdtél megváltozni, ők meg maradtak a régi szinten. Ez ne vegye kedvedet, idővel találsz magadhoz hasonlókat. Hasonló mindig hasonlót vonz.

Az viszont egy jó dolog, hogy a szüleiddel meg tudod beszélni a dolgaidat. Van, akinek még ez a lehetőség sem adott, mert a szülők nem nyitottak ilyesmire.

2015. jan. 27. 14:37
 12/12 A kérdező kommentje:

Vannak dolgok amikben szerencsésnek érezhetem magam,de sajnos vannak olyanok is amikben nem.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2015. jan. 27. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!