Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha valaki azt...

Mit jelent, ha valaki azt mondja, hogy "ez is én vagyok, én vonzottalak be téged"?

Figyelt kérdés
És ez most jó, vagy rossz? Nagyon tetszünk egymásnak, de most nem akar velem kikezdeni, mert egy hónapja szakítottam az exemmel.
2015. jan. 19. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Te mit szeretnél ? Jó vagy rossz ? Te döntesz a külvilág nem létezik, minden bennünk van a mi képzeletünkben
2015. jan. 19. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Azt jelenti, hogy túl sokszor(legalább egyel többször a kelleténél) olvasta/látta a Titok című csodakönyvet, vagy a filmet belőle.
2015. jan. 19. 22:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Én nagyon örülök, hogy megismertem. Ugyanakkor szenvedek, mert mást mond, mint amit érez, és ettől egy kicsit meghasonlok. Először azt hittem, hogy képzelődök, csak azért hiszem, hogy tetszem neki, mert ő tetszik nekem. De már többen mondták, hogy pl. ha megjelenek, és közben valaki mással beszél, az illető megszűnik a számára és csak engem néz, mosolyog, beszélni beszél, de olyan, mintha nekem beszélne. Ha beszél velem, folyamatosan mosolyog, ha meglát, végigmér. Előszeretettel fogja meg a szék háttámláját, amin ülök, ill. ha van előttem könyv, vagy mappa, azon mindig simít egyet-kettőt. Hozzám hajol. Bizalmas velem. Sokszor megnevettet... Többször elkísért már egy darabon hazafelé. És közli, hogy most nem szeretne velem munkán kívül találkozni.
2015. jan. 19. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy ezt vonzottad ezt kell átélni. Ha nem éled át akkor majd vonzol magadnak megint ilyet. Ha meg átéled akkor legközelebb lehet hogy egy olyat vonzol majd aki akar is tőled valamit.
2015. jan. 19. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt talán az illetőtől kéne megkérdezni. Nyílván talált magának valami (ha igaz, amit írtál feltehetően ostoba) indikot arra, hogy ő most miért nem lehet veled. Ezt is tőle kéne megkérdezni. Ha kitér az gyanús. A leírás alapján elképzlhető, hogy ő az iker lángod, vagy nem tudom minek fordítják ezt.
2015. jan. 21. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!