Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A deus ex megjósolta a 911-et?

A deus ex megjósolta a 911-et?

Figyelt kérdés
Hallottam egy sztorit miszerint a deus ex nevű játékban (ami a world trade center katasztrófája előtt jött ki) ami new yorkban játszódik, nincsenek meg a world trade center tornyai és említést is tesz benne a játék hogy terroristák robbantották fel. Erről hallottatok már? Én játszottam a játékkal de ilyen utalást nem találtam.

2015. jan. 18. 01:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, a szabadságszobrot fejezték le a terroristák.
2015. jan. 18. 01:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Utánanéztem, valóban van ilyen állítás. A tornyok nem szerepelnek, mert a terroristák felrobbantották a játék kezdete előtt. Jóslatnak ez akkor is kevés, hiszen teljesen más történt ott, és érthető, hogy miért a nagy nevű épületeket célozták. A játékban mesterséges vírus is szerepel, meg az Illuminati, szóval a kérdésed azokra is vonatkozhatna. Egyszerűen csak jó volt a történet.
2015. jan. 18. 06:02
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Nem volt nehéz megjósolni, miután előre megtervezett belső munka volt.
2015. jan. 18. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Az Illuminati card gameben szintén benne volt a teljes 9/11 a pentagonba zuhant repülőgéppel együtt
2015. jan. 18. 19:12
 5/9 Rubicon87 ***** válasza:

"tegnap 18:51"

Jajj hagyd már ezt a hülyeséget. Persze, belső munka. Nem unjátok még?

2015. jan. 19. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
És te nem unod a tudatlanságot?
2015. jan. 19. 15:11
 7/9 Rubicon87 ***** válasza:

"egnap 15:11"

Az hogy nem hiszel el egy ekkora baromságot nem azt jelenti hogy tudatlan vagy. Egyáltalán honnan veszed ezt? Ja meg gondolom Pearl Harbour is belső munka volt. Ugye?

2015. jan. 20. 01:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyértelmű.

Az illuminátusok összehívták az Ion Storm zsíros hajú kódereit két csipszes zacskó kinyitása közötti szünetükben, hogy elmondják nekik: az ikertornyokat nehogy beleprogramozzák a játékba, mert jövőre le lesznek rombolva a fődig, és erről minden pattanásos 13 éves gémernek egy évvel korábban tudnia kell. Vagy legalábbis sejtenie.

2015. jan. 20. 10:34
 9/9 Phoney ***** válasza:

Hivatalosan azért nem volt benne, mert plusz textúramemória (magasabb háttérkép) kellett volna, hogy a batár magas tornyok is beleférjenek.

Ez volt a játékban:

[link]

És ilyen volt az eredeti látkép: [link]

Ezt nem is lehetett volna mással kimagyarázni a történetben, mint hogy terroristatámadás érte. Persze „vicces”, hogy a játék pont 2000-ben jött ki, feltételezni pedig mindent lehet.

2015. okt. 7. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!