Álom vagy valóság? Történt már ilyen veletek?
Figyelt kérdés
Szóval a történetem úgy kezdődik, hogy a férjem nagybáttya sajnos meghalt pár nappal ezelőtt, ő el is ment a temetésre én sajnos nem tudtam, itthon maradtam a két kisgyerekkel. Délután lefeküdtünk mindhárman aludni míg a párom távol volt.2 óra körül úgy hallottam mintha valaki bejött volna a szobába ahol aludtunk, ajtó csapódást hallottam és recsegett a padló.a bejárati ajtó zárva volt.Először azt hittem a férjem ért haza,de nagyon nehezen kinyitottam a szemem és nem volt ott senki,gondoltam álmodtam majd egy mély férfi hang azt mondta ,,megmosom a kezem, te is megmosod? "" na erre már gondoltam felkelek mert nagyos valóságos volt.de képzeljétek egyszerűen nem tudtam felkelni az ágyból a szememet is alig tudtam kinyitni mintha egy nagy súly lett volna rajtam.vissza aludtam.Fél háromkor ért haza a párom fel is keltem hozzá de olyanfáradt voltam mint aki napok óta nem aludt.És az a legfurcsább az egészben hogy azt mondta megy a fürdőbe kezet és arcot mosni!!!!! mert a nenéje azt mondta neki,hogy addig ne fogja és ne puszilja meg a gyerekeket. Még most is kiráz a hideg ha erre gondolok.Talán a nagybátya eljött elbúcsúzni és megnézni minket??? Történt már veletek ilyen vagy ehhez hasonló?? vélemények? bocsi hogy hosszúra sikerült2015. jan. 15. 23:43
11/14 anonim válasza:
Hát baromira nem ugyanazt mondta, amit hallottál álmodban. Ez belemagyarázás.
12/14 A kérdező kommentje:
Miért is? Szerinted az, hogy megmosom a kezemet és az ,hogy megyek megmosom a kezezemet mert valaki ezt mondta nem ugyanaz???
2015. jan. 16. 21:34
13/14 anonim válasza:
Arcot mosni ment a férjed, nem?
14/14 A kérdező kommentje:
Kezet és arcot.
2015. jan. 16. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!