Milyen zene bocsát ki olyan rezgéseket, amivel könnyen és gyorsan eltudok aludni, és tudatában leszek annak, hogy alszok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 19:03
2/9 A kérdező kommentje:
Tud valaki hasznosabb választ? :)
2015. jan. 2. 11:20
3/9 anonim válasza:
Szerintem hallgasd a kedvenced... :) Az nekem segíteni szokott
4/9 A kérdező kommentje:
Tegnap este találtam egyet, majd kipróbálom azt. :D
A tudatos álmot akarom elérni, és ha a zenét hallom álmomban, akkor tudni fogom, hogy azt még én kapcsoltam be. :)
2015. jan. 3. 15:12
5/9 Juliusz48 válasza:
Megnyugtatlak nem leszel tudatában a zenének csak ha felébredsz. Egyébként elaludni egy kellemes relaxációs zene a megfelelő.
6/9 A kérdező kommentje:
Ez majd csak akkor derül ki, ha kipróbálom. Van egy tervem, hogy fogom csinálni. Ha azzal nem sikerül, akkor se mondok le róla, akkor megpróbálom máshogy.
De sikerülnie kell, mivel a külső hangokat hallja az ember álmában, így a zenét is hallania kell.
2015. jan. 3. 17:13
7/9 anonim válasza:
Az első vagyok, az egy link akart lenni.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudod kimásolni az oldal linkjét? Mert így nem talál semmit.
2015. jan. 5. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!