Történt már veletek olyan, hogy eszetekbe jutott egy zene dallama és nemsokkal később hallottad a rádióban?
Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 14:51
1/10 anonim válasza:
ez miért lenne olyan fantasztikusan "durva"?
2/10 marcell0001 válasza:
Haver ha velem csak ilyen dolgok történ nének áldanám az isten.... ugy képzeld el hogy egyszer ültem kit nagyon meleg volt kint és mondom magamba hogy fújon egy lágy szelö.... erre elkezdet fujni mondom most már áljon le el ált 10 ből 8 sikerült ez és még csupa ilyen dolgok törének velem minden nap
nem pólyénból mondom
( helyes írásért elnézést telórol nehéz)
3/10 anonim válasza:
,,pólényból" -ááááááá nevetek!
Telefonról? Nekem is van, de nem tudtam, hogy egyeseknek csak így megy rajta az írás.
5/10 anonim válasza:
Akadt ilyesmi, igen.
,,Pólyén" :D
6/10 anonim válasza:
Nektek olyan telód van ami felcseréli a "j-ly"-t?o.O a gója egye már meg hogy nekem nincs ijen jó telfonom...:(
7/10 anonim válasza:
Szerintem ez sok mindenkivel előfordul.Velem is.
8/10 anonim válasza:
6:
Gólya , ilyen az "ly". Mielőtt megjegyzést teszel másra tanulj meg írni!
9/10 anonim válasza:
,,nektek olyan telód van" - ez Mi? 6-os...:DDDD
Undor vagy.
Most E/1, vagy mi... :O?
10/10 anonim válasza:
Igazán "Pólyén"-os hozzászólás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!