Hol a téridő 5 forrása? Hogyan kell elképzelni, hogy a téridő 5 forrásból áll?
Hol van az 5 forrása a téridőnek (univerzumunknek) ? Minden az univerzumunkban ebből az 5 forrásból jött elő? Mi áramlik ki belőlük ? Az egész téridőnknek 5 forrása van vagy ez egységenként érvényes ?
Honnan jön ki az ami a forrásokból ki jön?
Vágó István a TV műsorban Kisfaludy György mérnökkel beszélget erről 14:40-nél mondja ezt a mérnök, de nem magyarázza el. A mérnök úr, gravitációs távcsövet épített és számos kutatást vezetett valamint szabadidejében az időfizikát kutatja. https://www.youtube.com/watch?v=a1X0wCgwLNE
Én nem értem ezeket a téridő 5-ös forrás dolgokat. Semmit sem találtam neten. [link] valaki? Mekkorák az 5 források ? milyen távol vannak egymástól?
Megfejtettem a rejtvényt:
A kérdező maga Kisfaludy György.
Nem a kérdezővel van itt baj.
Ha az én oldalamon követte volna el ezt, akkor másnap már nem lett volna ott a kérdés, harmadnapra (ha folytatja ezt a viselkedést), akkor ő sem, negyednapra pedig program figyelte volna a hasonlókat.
"Nem a kérdezővel van itt baj."
Valóban nem, de nem is modikkal szerintem. Elvégre a kérdező semmi szabályelleneset nem tett. Itt leginkább velünk van a probléma, hogy választ írunk neki. Ő addig fogja életben tartani ezt a kérdést (és szerintem nem ez az egyetlen kérdése), amíg érkezik rá válasz. Minden játék hamar uncsivá válik, ha nincs hozzá partner.
Nagyon érdekel hogy hol lehet az univerzum 5 forrása, mivel még nem érkezett ezt megvilágítandó válasz így úgy érzem ki kell emelni. Biztosan jár erre olyan aki ért is ehhez és megmondja. A remény vész el utoljára
Kisfaludy időfizikusnak a cikkeit a NASA olvassa. Komoly aifzikus barátai vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!