Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hol a téridő 5 forrása?...

Hol a téridő 5 forrása? Hogyan kell elképzelni, hogy a téridő 5 forrásból áll?

Figyelt kérdés

Hol van az 5 forrása a téridőnek (univerzumunknek) ? Minden az univerzumunkban ebből az 5 forrásból jött elő? Mi áramlik ki belőlük ? Az egész téridőnknek 5 forrása van vagy ez egységenként érvényes ?

Honnan jön ki az ami a forrásokból ki jön?

Vágó István a TV műsorban Kisfaludy György mérnökkel beszélget erről 14:40-nél mondja ezt a mérnök, de nem magyarázza el. A mérnök úr, gravitációs távcsövet épített és számos kutatást vezetett valamint szabadidejében az időfizikát kutatja. https://www.youtube.com/watch?v=a1X0wCgwLNE

Én nem értem ezeket a téridő 5-ös forrás dolgokat. Semmit sem találtam neten. [link] valaki? Mekkorák az 5 források ? milyen távol vannak egymástól?

2014. dec. 29. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
23%
Van neki ilyen kék sávos hosszú izé a professzor úrnak.. az ami a hogyishíjjákok szoktak hasznánli, tudod.. nekem a professzor úr mutatta, hogy amikor a teljesen széthúzott a kredöbrőből kiemeled, és ott lesz marad egy luk, vágod. .Éés onnan abból a lyukba kell tenni egy kevés neodinúmot, és higanyt, csak picivel meglocsolni, csak pár csepel, és akkor úgy már sokkal könnyebb lesz vele bánni, hogy kijöjjön az első forrás.. mert a professzor úr is így csinálta, én láttam, nekem mutatta, így működik neki a szövetkeltetője, van neki otthon egy belőle, azzal forralta fel, én láttam, mikor meghívott borozni.. rendes ipse az öreg, mindég meghív borozni ha esik az eső vasárnap délután.. azon nevettük én vagyok a réjmen.. igen, és szerzett egy külföldről bort mert meghívták őt a spanyolba egy tudományos óperenciára ahol ő adta elő a második forrást is említette hogy ott adták neki a bort mikor már sokat beszélt.. és abból ittuk de jó bor volt! szóval ittuk és mesélte hogy a második forráshoz a kvantummikroterporáló készülékében, beletette és lett egy nagy fehér fény, amit sokáig tartott mert nem aludt ki pedig azt vártam hogy ki fog aludni de az csak úgy magától világított de nagyon erősen még ilyet! és utána ilyen sárgás füst szállt fel és a plafonon lett egy nagy folt, és a professzor úr azt mondta hogy ott meghasadt a téridő szövete és onnan fog előszivárogni majd egy csomő téridő erre biztosan emlékszem igen, mert akkor már elfogyott a bor sajnos és így hazamentem és közben tök eláztam mert esett az eső.
2021. ápr. 25. 19:04
 62/79 anonim ***** válasza:
61%
A teljes és kimerítő válasz: [link]
2021. ápr. 26. 22:39
 63/79 anonim ***** válasza:
23%
Nálam.
2021. ápr. 27. 07:28
 64/79 anonim ***** válasza:
81%

Megfejtettem a rejtvényt:

A kérdező maga Kisfaludy György.

2021. máj. 30. 14:49
 65/79 A kérdező kommentje:
Fizikuskák, nem tanultatok semmi ilyen egyetemen?
2021. júl. 14. 16:12
 66/79 anonim ***** válasza:
65%
Te tényleg beteg vagy! :D:D:D:D
2021. júl. 15. 08:30
 67/79 anonim ***** válasza:
64%
Őszintén kérdező, nem unod már? Hányszor akarod még újraéleszteni ezt a kérdést?
2021. júl. 15. 17:29
 68/79 anonim ***** válasza:
31%

Nem a kérdezővel van itt baj.

Ha az én oldalamon követte volna el ezt, akkor másnap már nem lett volna ott a kérdés, harmadnapra (ha folytatja ezt a viselkedést), akkor ő sem, negyednapra pedig program figyelte volna a hasonlókat.

2021. júl. 15. 20:46
 69/79 anonim ***** válasza:
37%

"Nem a kérdezővel van itt baj."

Valóban nem, de nem is modikkal szerintem. Elvégre a kérdező semmi szabályelleneset nem tett. Itt leginkább velünk van a probléma, hogy választ írunk neki. Ő addig fogja életben tartani ezt a kérdést (és szerintem nem ez az egyetlen kérdése), amíg érkezik rá válasz. Minden játék hamar uncsivá válik, ha nincs hozzá partner.

2021. júl. 16. 03:00
 70/79 A kérdező kommentje:

Nagyon érdekel hogy hol lehet az univerzum 5 forrása, mivel még nem érkezett ezt megvilágítandó válasz így úgy érzem ki kell emelni. Biztosan jár erre olyan aki ért is ehhez és megmondja. A remény vész el utoljára

Kisfaludy időfizikusnak a cikkeit a NASA olvassa. Komoly aifzikus barátai vannak

2021. júl. 16. 14:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!