Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az élet értelme...

Szerintetek mi az élet értelme? Miért élünk, mi emberek?

Figyelt kérdés
kiváncsi vagyok a véleményetekre, hisz sokat gondolkoztam ezen, de nem jutottam értelmes, logikus válaszra. Ti hogy gondoljátok?

2014. dec. 28. 13:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%
Hogy őszinte legyek semmi. Felnősz ha tanulsz akkor jobb esetben elhelyezkedel egy jó munkahelyen, ha pedig arra sem képes hogy tanuljon mehet a gyárba operátornak,ahol még a szünetet is sípszó jelzi ott tudja meg igazán mit is jelent a tanulás. Aztán ha szerencséd van találsz egy párt de ehez a mai világba nagyon nagy szerencse kell, mert igazából már nagyon ritka a komoly kapcsolat,minden a külső és ha már nem nézzel ki jól már mehetsz is tovább sajnos es van. Szóval lényegében énis vagyok de mégsem. Abban reménykedem hogy majd talán egyszer minden más lesz.
2021. febr. 17. 15:33
 22/24 anonim ***** válasza:
69%
Tanulni. Tanulni felállni, tanulni küzdeni, tanulni szeretni, tanulni át élni dolgokat és még sorolhatnám.
2021. márc. 2. 20:47
 23/24 anonim ***** válasza:
53%

Az Élet Értelme?

Mi más lenne, mint felérni saját értelmeddel az Élet Értelmét. Felfogni a még véges felfogóképességeddel a Felfoghatatlant!

Felnőni a Mindenséghez és igaz, teljes Emberré válni!

És teszi ezt mindenki legjobb tudása és belátása szerint.

Aki nem keres, nem talál.

2021. márc. 2. 21:06
 24/24 anonim válasza:
27%
Szerintem nincs értelme. Megszületsz, van pár éved amíg kicsi vagy, játszol stb, aztán elkezdesz tanulni, tanulsz kb 20 évet, aztán dolgozol azért, hogy normálisan élhess. Ennyi az élet. Ezt vagy élvezed vagy nem. Az rajtadmúlik.
2021. nov. 9. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!