Hogyan állítsak fel védelmet a testemnek, míg kint vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval, mikor asztrál utazást végzek és messze vagyok a testemtől, hogyan állítsak fel neki védelmet, mert nem merem otthagyni védelem nélkül.2014. dec. 26. 18:52
1/23 anonim válasza:
Nem véletlenül nem mered ott hagyni, mert a lelked jelez, és jól teszed ha nem mered, mert nem is tanácsos, mert itt van dolgunk. Mert a védtelen elhagyott test, olyan mint az örizetlen ház. Oda az költözik be aki akar, és mikkor megjön a Gazda nem tud hova vissza menni, mert elfoglalták azt. És kinn marad! Gondoljon ebbe bele mindenki!
Védelmet természetesen az Isten adhat, Jézus Krisztus által, mert Ő a Törvény Úra.
3/23 anonim válasza:
Igen!
Az elsőnek van igaza!
Éljen JÉZUS!
4/23 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem foglalhatja el semmi sem a tested, mivel bármilyen inger érné azonnal visszarántaná az asztrál tested.
5/23 anonim válasza:
bocsi hogy OFFolok :
Esküszöm ausztrál utazást olvastam :D
Boldog karácsonyt emberek :)
6/23 A kérdező kommentje:
De valami védelmi technika csak kell. Mert még ha nem is költözik be oda semmi, attól még bármit tud velem tenni, míg távol vagyok.
2014. dec. 26. 20:42
7/23 anonim válasza:
Hívd fel a Zeptert hátha van még nekik Asztrál utazás közben védelmet biztosító szerkezetük.
8/23 anonim válasza:
Külön védelem nem szükséges. És egy fontos tudnivaló: nem a tudatod van a testben, hanem a test a tudatban! Ez nagy különbség. Nem kilépsz az anyagi testből, hanem elválsz attól. Azért érzékeled az anyagi testet addig ameddig, mert a tudat azon keresztül nyilvánul meg. Ennek így is kell lennie. De majd ráébredsz egyszer erre is. Nincs veszélyben az anyagi tested!
9/23 A kérdező kommentje:
Valami más válasz az utolsón kívül?
2014. dec. 26. 21:06
10/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, utolsó előttin kívül. :)
2014. dec. 26. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!